11 chestii pe care nu știai că le poți face cu telefonul mobil

Nu e un secret pentru nimeni faptul că telefoanele mobile ne simplifică mult viața. Totuși, ele ne-ar putea ajuta mult mai mult, fiindcă au o mulțime de funcții pe care încă nu le cunoaștem. Iată câteva funcții foarte utile, dar aproape neștiute, ale telefonului tău:

1. Încărcarea rapidă

Dacă telefonul tău nu mai are baterie și trebuie să îl încarci repede, folosește modul avion. Teleonul tău se va încărca de două ori mai repede. De asemenea, poți economisi baterie dacă folosești o imagine de fundal mai întunecată.

2. Șterge textul instantaneu

În loc să șteargă mesajele în mod tradițional, proprietarii de iPhone pot să își scuture telefonul – textul se va șterge în câteva secunde,

3. Reclamele pop-up

FOLLOW ME

Fiecăruia dintre noi i-au apărut reclame pop-up enervante când încercam să folosim aplicații de pe telefon. Poți scăpa ușor de ele dacă îți pui telefonul pe mod avion. Vei putea astfel să folosești în liniște orice program.

4. Navigarea online

Utilizatorii de Android pot să își salveze articolele mari sau cărțile în browser, pentru a le citi mai târziu dacă pleacă în călătorie în afara orașului.

5. Temporizator pentru oprirea aplicației audio

Telefoanele inteligente au o funcție foarte convenabilă pentru toți oamenii cărora le place să asculte muzică sau cărți audio înainte de a merge la culcare. Poți să setezi ora la care vrei să se oprească muzica, astfel încât să adormi liniștit.

6. Mouse pentru calculator mobil

Programele Air Mouse Pro pentru iOS și Remote Mouse pentru Android îți permit să înlocuiești mouse-ul cu fir cu unul mobil. Telefonul mobil te poate ajuta să îți controlezi complet laptop-ul sau calculatorul.

7. Nivelul telefonului tău

Toate telefoanele mobile sunt echipate cu senzori care determină poziția dispozitivului în spațiu. Pentru a măsura o anumită suprafață trebuie să descarci o aplicație specială.

8. Comunicare îmbunătățită

Această funcție este utilă pentru toți proprietarii de iPhone care vor să comunice mai bine atunci când sunt plecați din oraș sau sunt într-un loc unde semnalul este prea slab. Tot ce trebuie să faci e să tastezi combinația de simboluri *3370#. Pentru a dezactiva această funcție trebuie să tastezi #3370#.

9. Pornește modul de oaspeți

Dacă un prieten sau un membru al familiei are nevoie să îți folosească telefonul pentru puțin timp și tu nu vrei să dea (din greșeală, desigur), peste anumite lucruri, pornește modul de oaspete pentru a selecta acțiunile pe care le poate face.

10. Ecranul lupă

Această funcție îi poate salva pe cei care nu au o vedere prea bună. Mergi la Settings, Accessibility, Magnification gestures. Vei putea să mărești orice parte a ecranului atingându-l.

11. Blocarea inteligentă

Telefoanele mobile inteligente au o funcție care îți permite să dezactivezi blocarea ecranului atunci când te afli într-un loc sigur – acasă, de pildă. Aceasta poate fi găsită la setări sau poate să fie descărcată de pe Google Play.

traducere și adaptare de pe adme.ru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.