11 LUCRURI la care nu te-ai fi gândit niciodată că EXISTĂ

Cu cât ai mai mulți bani, cu atât cresc și grijile. Dar nu numai asta. Dacă ai bani, vrei ca toți din jurul tău să o știe. Iar ego-ul tău crește de fiecare dată când tastezi pe o tatatură din piele , sau poate ai somnul mai odihnitor atunci când dormi pe perne de mii de dolari. Iată câteva lucruri pe care oamenii au cheltuit sume inimaginabile.

1. Pantofi bătuți în diamante

Pantofii buni sunt scumpi. Oricine ar cheltui aproximativ 50 de dolari pentru confort și un aspect bun. Dar, Nick Cannon a plătit 2 milioane de dolari pe pantofi! Acești pantofi au în jur de 350 de carate de diamante încorporate în ei. Dacă nu îți pot da superputeri și te fac să zbori, nu cred că ai fi interesat de acești pantofi.

2. Gogoașă cu glazură de aur

Cu nu-i place o gogoasă delicioasă? Probabil tu cheltui cel mlt 4 lei pe o gogoașă și te simți satisfăcut. Dar, există totuși oameni care ar prefera să cheltuiască 100 de dolari pe o singură gogoașă. Ingredientul special al aceastei gogoașe este aurul.

Gogoașa este făcută manual folosind ingredientele cele mai scumpe și ștanțările de aur de 24 de carate.

FOLLOW ME

3. Perna personalizată: 58 000 de Dolari

Poate nu acorzi i-ai acorda multă atenție unei perne. Sunt însă oameni care vor cheltui 58.000 de dolari doar pe o pernă. Perna nu compromite confortul (evident, vreau să spun de ce altcineva ar chiar cineva să se gândească să cheltuiască atât de mult), aceasta fiind special concepută folosind scanarea 3D a corpului pentru a se potrivi perfect cu cel care doarme pe ea. Este fabricată din spumă olandeză, bumbac egiptean manual, și un fermoar cu diamant.

 

4. Hârtie igienică de 24 de carate: 1,38 milioane de dolari

Totul arată bine în aur, astfel încât o companie australiană a decis să facă o rolă de hârtie igienică din aur de 24 karate. Deisgur, funcționează la fel ca orice hârtie igienică obișnuită, cu excepția faptului că arată perfect în toaleta ta.

5. Carcasa din aur pentru iPhone: 15,3 milioane de dolari

Oamenii normali se gândesc să își vândă un rinichi pentru a obține un iPhone. Apoi, sunt cei cu buzunare adânci care cred ca nu e mare lucru să obții cel mai nou model. Și apoi vin cei câțiva oameni bogați care își spun că „Am nevoie de un iPhone. Cu o carcasă de aur de 24 de carate. Și puțin safir. Știi ce, aruncă și niște diamante. Să zicem, în jur de 600. Da, perfectă. Iată banii. ”

6. Geanta Louis Vuitton pentru copii

Dacă fiica ta de patru ani nu este fericită cu casa de papusi Barbie pe care o are, ei bine, atunci nu își face griji , îi poți oferi o mini geantă Louis Vuitton în valoare de $ 1000. Dacă ți se pare absurd, nu uita că fiica lui Kim Kardashian are parte de acest răsfăț. La 4 ani, copiii normali ar fi fericiți să dețină orice geantă. Dar, pentru North West, era important să i se asorteze geanta cu rochia de firmă și cu buclele făcute de stilistul ei personal.

7. Zgardă în valoare de 3.2 milioane de dolari

Acest colier , căci nu o poți numi zgardă, are peste 1600 de diamante plasate cu precizie.

Este răsplata perfectă pentru momentul când îți aduce bățul. De asemenea, acest colier îi va face pe toți ceillți câini de la locul de joacă specializat să fie geloși.

8. Cubul Lego de 14.450 de dolari

Acest bloc de Lego de aur de 14 carate a fost vândut pentru 14.450 $. Ca funcție rămâne însă un Lego obișnuit: se potrivește cu alte piese pentru a construi diverse figurine.

9. Săculeț de ceai la 14.000 de dolari

Pentru aniversarea a 75 de ani a lui Brooke Bond, PG a făcut o pungă de ceai placată în 280 de diamante specială. Costul este însă pe măsură – 14.000 de dolari. Ceaiul din-năuntru nu are însă nicio putere magică însă te face să te simți mai bine decât oricine altcineva din cameră.

10. Monopoly- 7 570 dolari

Acest Monopoly este confecționat din piele, cu case din aur și argint.

Adevărata distracție a jocului este că poți vedea efectiv toată puterea în mâinile tale prin cumpărarea unor proprietăți din aur.

11. Tastatură din piele Gokukawa: 603 dolari

Imaginează-ți confortul tastării pe tastatura din piele. Îl poți avea dacă o cumperi pe aceasta, în valoare de 603 $, care va arăta perfectă pe biroul tău impunător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.