11 trucuri care ajută orice femeie atunci când e la CICLU

Zilele de menstruație pot să fie complicate. Cu toatele vrem să evităm durerea și stresul provocat de căutarea produsului perfect de igienă. Iată câteva trucuri care te vor ajuta să te simți mai bine în aceste zile:

1. Pungă sau șosetă fierbinte

Atunci când crempele sunt prea puternice și nu le mai poți suporta, folosește o sticlă pusă într-o pungă sau șosetă umplută cu orez, pe care l-ai încălzit la cuptorul cu microunde pentru câteva minute.

 

2. Bea mai multă apă

 

Având în vedere că pierzi multe lichide, e normal să te deshidratezi. Bea cât mai multă apă pentru a scăpa de balonare și oboseală. Rezistă tentației băuturilor dulci.

 

3. Ia vitamina E

 

FOLLOW ME

Un studiu a arătat că femeile care iau suplimente de vitamina E de două ori pe zi când sunt la ciclu timp de patru luni consecutive au dureri mai mici.

4. Alimente bogate în potasiu

Alimentele bogate în potasiu ajută la calmarea crampelor. Ca să reziști mai ușor în acele zile, mănâncă oricâte banana poftești.

5. Fără gustări sărate

Gustările sărate doar vor înrăutăți umflarea care apare în timpul cicului. Încearcă să rămâi la fructe și alimente nesărate.

6. Fără cafeină

Cafeina înrăutățește crampele. S-a dovedit medical, așa că încearcă să bei cafea decofeinizată când ești în perioada aceea a lunii.

7. Aplicații pentru ciclu

Tehnologia din era digitală în care trăim poate fi foarte utilă pentru a-ți urmări ciclul. Aplicațiile pentru ciclu te ajută să calculezi zilele până la ciclu. Sunt genial.

8. Seturile cu produse pentru menstruație

Seturile cu produse pentru menstruație sunt un mod grozav ca să scapi de griji. Ele oferă diverse produse de igienă și tu trebuie doar să-l alegi pec el care îți place mai mult.

9. Calmantele

Atunci când nimic altceva nu funcționează, calmantele îți pot salva viața. Fă niște cercetări pentru a afla care este soluția perfectă pentru tine.

10. Fă yoga

Unele femei preferă să evite calmantele și să rămână șa vechea metodă – practicarea sporturilor. Yoga este una dintre cele mai opțiuni în timpul menstruației. Te ajută să te relaxezi și să meditezi, exact ce îți trebuie.

 

11. Ciocolată neagră

De parcă ai mai avea nevoie de un alt motiv pentru a mânca ciocolată… Când ești la ciclu pierzi magneziu, așa că o ciocolată cu 70% cacao te poate ajuta să recapeți acest nutrient.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.