11 trucuri de FRUMUSEȚE pe care le va aprecia orice FEMEIE

Ingeniozitatea femeilor nu cunoaște limite. Fiecare fată se poate aranja astfel încât să arate perfect fără să piardă prea mulți bani sau prea mult timp, dacă știe, desigur, câteva trucuri. Iată unele care îți vor schimba viața:

1. Dacă vrei ca un ruj vechi să fie ca nou, încălzește-l

Prinde partea colorată cu o pensetă și adu-l la flacăra unei lumânări. Peste puțin timp se va răci și va arăta ca nou.

2. Înainte să îți curbezi genele, încălzește ondulatorul cu uscătorul de păr

Înainte de a-ți curba genele, ține ondulatorul sub apă caldă sau usucă-l cu foehnul timp de un minut, dacă vrei un efect care să reziste mai mult.

3. Scapă de punctele negre cu ajutorul vaselinei cosmetice

FOLLOW ME

Anumite remedii îți pot afecta pielea, dar vaselina reprezintă un mod sigur și eficient de a scăpa de punctele negre. Spală-te pe față și apoi aplică vaselină, după care acoperă zona cu o folie alimentară. Pe deasupra pune un prosop încălzit și umezit. După cinci minute, îndepărtează prosopul și folia și folosește șervețele uscate pentru a apăsa nasul.

4. Pregătește-ți un rimel sigur pentru gene și piele

Macină bine câteva tablete de cărbune activat, adaugă puțin gel de aloe vera și amestecă. Rezultatul poate fi folosit pe post de rimel.

5. Folosește bandă adezivă atunci când îți tai unghiile

Dacă nu mai vrei ca bucăți din unghiile tale să se împrăștie peste tot atunci când le tai, aplică bandă adezivă pe marginile forfecuței.

6. Pensule de machiaj adecvate

Dacă vrei ca pensulele de machiaj să-și păstreze forma, acestea trebuie să fie spălate și uscate într-o poziție verticală.

7. Balsamul de buze – un remediu excelent pentru înmuierea cuticulelor

Poți să folosești balsam de buze pentru a-ți înmuia cuticulele. Acesta conține ingrediente care înmoaie pielea din jurul unghiilor, ajută la vindecarea crăpăturilor și oferă hidratare suplimentară.

 

8. Dacă vrei să ai o piele fină, nu te șterge pe față cu prosopul

Femeile din Coreea, după ce se spală pe față, nu se șterg cu prosopul, ar fi mai bine să folosești șervețele de unică folosință și să ștergi fața cu mișcări de tapotare.

9. Dacă vrei să folosești produsele tale cosmetice favorite până la ultima picătură, încălzește-le cu uscătorul de păr

Dacă mai ai foarte puțin fond de ten și acesta nu vrea să iasă, încălzește recipientul cu uscătorul de păr.

10. Dacă vrei să găsești nuanța potrivită de ruj, încearcă-le pe vârfurile degetelor

De obicei, când testăm rujuri în magazin, le aplicăm pe încheietura mâinii. Totuși, cel mai corect ar fi să le aplici pe degete, care conțin un pigment roșiatic, identic cu cel care colorează buzele.

11. Dacă vrei ca pielea ta să îți absoarbă mai bine crema, folosește o sticluță de deodorant cu bilă

Dacă ți-ai terminat antiperspirantul, nu te grăbi să îi arunci recipientuș. Spală-l cum trebuie și adaugă acolo orice cremă, gel sau ulei vrei. Bila îți va masa tenul, iar crema va fi absorbită mai bine.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.