#TIPS&TRICKS

12 CELEBRITĂȚI care arată complet diferit fără MACHIAJ! Le-ai recunoaște dacă le-ai vedea pe stradă?

Scris de Laura P la 15 februarie 2018

Machiajul poate transforma o persoană complet. Și dacă le-ai admirat frumusețea celor mai mari vedete, iată-le și fără machiaj:

1.  Emilia Clarke

Publicitate

Nu este o apariție surprinzătoare, Emilia Clarke afișându-se deseori fără machiaj.


2. Jennifer Lopez

Jennifer Lopez sau J.Lo, cum o numesc mulți admiratori, este actriță, cântăreață, dansatoare și designer de modă. În această fotografie, îi putem vedea machiajul înainte de un spectacol de scenă.  E greu de spus dacă arată mai bine cu sau fără machiaj.

Publicitate

3. Britney Spears

„Prințesa Popului” este rareori văzută fără machiaj, dar este la fel de strălucitoare și naturală.

4. Carrie Underwood

Publicitate

Câștigătorul a 3 Grammy, Carrie Underwood este o combinație unică de frumusețe și talent. Deși de nerecunoscut din cauza absenței machiajului, ea arată minunat în această fotografie, în timp ce transpiră la sală.

5. Cindy Crawford

Unul dintre cele mai populare supermodele din anii 1980 și 1990, Cindy Crawford a fost prezentată pe coperțile celor mai prestigioase reviste, inclusiv Elle , People și Vogue, de peste 500 de ori. Prin urmare, este aproape imposibil să ți-o imaginezi fără un machiaj sofisticat. Din fericire pentru tine, a împărtășit cu utilizatorii rețelelor sociale o fotografie de după spa.

6. Drew Barrymore

Lui Drew Barrymore îi place să fie cât mai naturală atunci când nu filmează, iar acest lucru nu este singura dată când este surprinsă fără machiaj. Ea este însă cea mai drăguță persoană fără machiaj.

7. Selena Gomez

Selena Gomez pare mai degrabă o fată frumoasă care se întoarce acasă după o noapte de distracție.

8. Tyra Banks

Tyra Banks a fost clasată ca fiind unul dintre cei mai influenți oameni de către  Time.  Încredea și forța sa au făcut-o să posteze un selfie în care era nemachiată, iar multe femei au urmat-o.

9. Sharon Stone

Un simbol al sexului frumos, Sharon Stone reușește să pară la fel de uimitoare chiar și fără machiaj, deși este puțin de nerecunoscut.

10. Jessica Alba

Pentru cineva care a fost pe micile și marile ecrane încă de la 13 ani, deci mereu machiată astfel încât să arate impecabil, și care are și propriul brand de frumusețe, e puțin neobișnuit să o vezi fără machiaj. Însă actrița este la fel de frumoasă în orice circumstanță.

11. Lady Gaga

Când vine vorba de machiaj, Lady Gaga este un cameleon. Stilul ei ar putea fi uneori plăcut și uneori disprețuit, dar nu există niciun dubiu că o iubim cu toții chiar și atunci când nu este machiat.

12. Shakira

Indiferent cât de mult sau cât de puțin machiaj poartă, Shakira reușește să fie încă fermecătoare și dulce.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--