12 femei considerate URÂTE care au avut curajul să demonstreze că pot să fie FRUMOASE

Oamenii sunt făcuți să fie diferiți. Din păcate, unii dintre ei nu au puterea suficientă de a trece peste anumite complexe. De aici, pot porni, adesea, multe depresii. Ei bine, următoarele fete dovedesc contrariul. Deși au fost jignite, iar oamenii au fost de părere că nu au un aspect frumos, ele au avut curajul suficient de a dovedi contrariul.

1. Ilka Bruhl

Această tânără s-a născut cu o boala pe care nu o poate trata. Aspectul său este unul diferit față de cel al oamenilor din jur, însă Ilka este pozitivă. De fapt, este sigură că totul în această lume este plin de frumusețe. Este pasionată de contul său de Instagram.

2. Sofia Hadjipanteli

Sofia este din Cipru și a reușit să se facă remarcată, în urma sprâncenelor sale. Este numită ca fiind modelul, ce a reușit să rescrie standardele de frumusețe.

3. Swantje Paulina

FOLLOW ME

Această fată nu dorește să-și ascundă pistruii, ci chiar se mândrește cu ei. Este foarte cunoscută pe Instagram, iar urmăritorii ei o admiră pentru naturalețea și curajul său.

4. Dru Presta

Dru are 1m înălțime și are curaj să viseze să devină model. În ciuda comentariilor răutăcioase, ea nu s-a lăsat bătută și a ignorat tot ce i s-a spus.

5. Mikayla Holmgren

Mikayla Holmgren a devenit prima fată cu sindromul Down care a reușit să câștige un concurs american de frumusețe . A primit titlul „Miss Minnesota”.

6. Tabria Majors

Tabria nu își ascunde formele și se simte excelent în pielea sa, la fel ca un model Victoria’s Secret.

7. Lotte Zuidema

Lotte este un model de succes, care are un aspect neobișnuit. Are o carismă deosebită și a reușit să-i convingă pe toți de frumusețea sa.

8. Aleece Wilson

Aleece nu a crezut vreodată că va ajunge să fie considerată frumoasă. Și-a căpătat treptat încrederea în sine, iar acum este mândră de aspectul său.

9. Coralie Joyer

Deși aspectul său este diferit, Coralie se mândrește cu pielea și părul său, pe care le-a moștenit de la părinții ei.

10. Arina Lyubitieva

10-6657500

Modelul dorește să devină un exemplu pentru fetele cu un aspect atipic și este sigură că micile sale defecte sunt, de fapt, avantajele sale.

11. Luna Schulze

11-2131214

Acestei tinere nu îi este teamă să zâmbească și nu ezită să se bucure de fiecare moment.

12. Ashley Soto

12-7626207

Ashley a fost diagnosticată cu Vitiligo. Își amintește de perioada copilăriei, în care era supusă glumelor și comentariilor răutăcioase. Acum, tânăra a învățat să se iubească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.