Cuvinte urâte care îi rănesc pe copii

Suntem mereu pe fugă. Ne trezim devrem și suntem non-stop în contratimp, ajungem acasă târziu, suntem obosiți, lipsiți de energie și mai stresați pe zi ce trece. Vă regăsiți în descriere? Sunt sigură că mulți dintre părinți bifează mai mult de jumătate dintre astfel de probleme.

Totuși, nu ar trebui să lăsăm stresul cotidian să ne influențeze negativ relația cu copiii noștri și să nu ne răsfrângem supărarea asupra lor. Indiferent de cât de nervoși am fi, trebuie să ne cântărim cuvintele cu multă grijă pentru că ceea ce le spunem i-ar putea afecta mai mult decât ne imaginăm.

Toți facem din când în când greșeli, dar asta nu ne face mai puțini iubitori. E important să învățăm din ele și să nu le repetăm.

 

 

Rămâi pe cel mai citit blog din România și descoperă și alte lucruri interesante!
Îţi mulţumesc că eşti unul dintre cei 1 milion de români care mă citesc!

0 comentarii pe “Cuvinte urâte care îi rănesc pe copii

  1. Irenadrag says:

    Sunt cu totul in de acord cu tine, Ela! Uneori stresul te poate termina, dar trebuie sa fim foarte atenti cu copilasii..momentan, noi am reusit sa evitam astfel de situatii, dar cine stie..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.