12 idei MIRACULOASE pentru a curăța obiectele casnice FĂRĂ CHIMICALE


Cum îți poți curăța casa în cel mai scurt timp posibil? Cum te poți asigura că ai scăpat de murdărie pentru mult timp, folosind cele mai simple lucruri?

Iată câteva dintre cele mai simple și mai rapide metode de curățare:

1. Salteaua

Amestecă vodcă și apă într-o proporție de 1:3 și pulverizează pe saltea. Va fi dezinfectată și cele mai multe bacterii vor fi distruse.


2. Cuptorul cu microunde

Taie niște lămâi pe jumătate și pune-le într-un recipient de sticlă ce conține apă. Pune-le la microunde, încălzește-le până fierbe apa și lasă așa timp de un minut. Ar trebui să poți curăța murdăria apoi foarte ușor.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

3. Petele de grăsime

Șterge-le cu o bucată de cretă albă, lasă câteva minute și apoi șterge cu o cârpă umedă. Valabil pentru petele de pe haine, dar și de pe pereți. În cazul hainelor, așteaptă o oră.

4. Uscarea pantofilor

Umple-i cu pagini mototolite de ziar și se vor usca mult mai repede.

5. Cum scapi de părul de animale

Pune-ți o pereche de mănuși de cauciuc, bagă-le în apă și apoi trece-ți mâinile peste suprafața acoperită cu păr / blană. Totul se va lipi de mănuși.

6. Mâncarea arsă dintr-o tigaie

Acoperă suprafața cu apă, apoi toarnă un pahar de oțet. Fierbe bine la temperatură medie, apoi ia tigaia de pe foc și adaugă două linguri de bicarbonat de sodiu. Bucățile arse de mâncare se vor desprinde cu ușurință.

7. Chiuveta

Grapefruit și lămâile îți pot fi de ajutor. Presară niște sare pee le, apoi folosește-le pentru a șterge chiuveta. Va fi curată lună.

8. Praful

Poți folosi o cârpă anti-static pentru a șterge orice suprafață cu ușurință.

9. Depunerile de calcar

Pentru a depărta depunerile de calcar, șterge suprafețele cu o bucată de lămâie, iar după cinci minute clătește cu apă.

10. Caserolele de plastic

Șterge părțile murdare cu suc de lămâie, lasă să se usuce și apoi clătește. Vei scăpa și de pete și de miros.

11. Cuptorul

Toarnă puțin dintr-o soluție apoasă de amoniac într-un container și las-o peste noapte în cuptorul stins. Aerisește încăperea dimineața,, apoi spală cuptorul. Stai cu geamul deschis și poartă mănuși de cauciuc.

12. Farurile de la mașină

 Freacă-le cu niște pastă de dinți, apoi clătește-le cu apă și șterge-le cu un prosop sau șervețel de hârtie.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.