12 imagini UIMITOARE care dovedesc că IUBIREA nu are VÂRSTĂ

Dragostea adevărată nu are vârstă. Odată ce ai găsit persoana iubită, o vei iubi tot restul vieţii. Cuplurile care se iubesc rămân împreună până la vârste înaintate, iar aceste fotografii dovedesc asta:

 

1.

Nu se mai urcă în copaci, dar asta nu înseamnă că acest cuplu nu poate să se mai bucure de lume împreună. Sprijinindu-se reciproc, pot ieși să se bucure de natură.

2.

Nu ești niciodaă prea bătrân pentru a te distra! Acestui cuplu nu îi e frică să se poarte puțin nebunește. Ideile lor spontane reînviorează o relație matură.

3.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Greutatea e doar un număr, ca și vârsta. Acest cuplu își menține relația vie ținându-se de șotii și glume.

4.

Tricourile asortate sunt, cu siguranță, o declarație de iubire. Acest cuplu își știe punctele forte și pe cele slabe, iar datorită tricourilor lor vom ști cu toții ce să facem dacă soțul lui Jan se pierde.

5.

Poate că sunt adulți, dar sunt încă tineri. Acest cuplu își menține dragostea vie apelând la spontaneitate.

6.

Acest cuplu dovedește că într-o relație e nevoie de doi. Ei împart totul, de la lucrurile mari, precum o casă, la cele mici, precum pungile de cumpărături.

7.

Nu ești niciodată prea bătrân pentru o aventură. Acest cuplu își celebrează dragostea depășindu-și limitele și trăindu-și viața la maximum.

8.

Dansul e cheia romantismului. Acest cuplu își exprimă mereu dragostea, chiar și în public.

9.

Râsul e cheia inimii unei femei. Asta e adevărat atunci când ea este o fetiță de 7 ani sau o femeie de 70. Acest soț fericit își face mereu nevasta să râdă.

10.

Ziua se joacă în parc, noaptea se relaxează – aceștia doi sunt împreună tot timpul. Dragostea nu are limită de vârstă, e ghidată de pasiune.

11.

Acest cuplu își condimentează relația cu noi aventuri. Orice vârstă ai avea, mereu va fi ceva nou de încercat.

12.

Aceștia celebează viața purtându-se ca niște copii. Cuplurile care se joacă împreună rămân împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.