12 lucruri care nu mai sunt la modă în 2019

Moda este foarte schimbătoare așa că trendurile se modifică în mod constant. Într-un an de zile, designerii propun cu totul alte piese vestimentare și alte reguli de stil.

Iată 12 sfaturi ale marilor designeri despre modul în care se vor schimba trendurile

1. Tricouri cu mesaje amuzante – Tricouri cu mesaje semnificative

2019 promite o tendință interesantă. Te vei putea exprima chiar și prin inscripțiile de pe tricou. Chiar dacă și în 2017 tricourile cu mesaje au fost la modă, anul viitor treaba devine mult mai serioasă. Mesajul de pe tricou va fi o expresie a propriilor gânduri. Casele de modă Dior, Prabal Gurung, Ashish și multe altele și-au prezentat deja ideile.

2. Stilul promovat pe Instagram – Stilul clasic

Designerul Louis Verdad, cel ce îmbracă unele dintre ele mai elegante celebrități (Eva Longoria, Madonna, Cate Blanchett), afirmă faptul că stilul promovat pe rețelele de socializare, cum ar fi cel al fetelor Kardashian, nu va mai fi la modă în 2019. Blugii extrem de rupți, corstele și hainele exagerat de strâmte vor fi înlocuite de stilul clasic. Casele de modă Dior și Dolce&Gabanna susțin această schimbare.

FOLLOW ME

3. Accesorii din blană – Accesorii textile

Stilista Amanda Brooke crede că celebrii papuci cu blană nu vor mai fi în trend anul următor. Se vor purta accesoriile din materiale textile, iar mânușile lungi și elegante vor fi la mare căutare.

4. Încălțăminte incomodă – Încălțăminte confortabilă

Designerul de pantofi de lux Joan Oloff preferă pantofii care arată elegant, dar care sunt și comozi, în același timp. El afirmă faptul că moda se va îndrepta cât mai mult spre confort. Designerul promite că din 2019 nu va mai trebui să alegeți între frumusețe și comoditate, iar casele de modă, precum Prada și Alexander McQueen confirmă acest lucru prin colecțiile lor.

5. Chokerul – Accesoriile voluminoase

Accesoriile de mari dimensiui vor fi la modă în 2019. De asemenea, și perlele se vor regăsi în colecțiile marilor case de modă. Designerii propun ca perlele să fie purtate și pe curele, pantofi sau pălării.  Curelele din piele vor fi înlocuite cu cele subțiti sub formă de lanțuri. Acestea se vor regăsi în colecțiile de la Chanel, Louis Vuitton, Lanvin.

6. Stil boho-chic – Stil cowboy

Stilul boho va dispărea în 2019. Donatella Versace și Diane von Furstenberg au prezentat numeroase variații pe tema cowboy în noile lor colecții.

7. Umărul gol – Umeri în stilul anilor 80

Ali Levine afirmă faptul că hainele cu umerii goi vor rămâne în 2017. Decupajele vor fi pe spate, în laterală sau în zona decolteului. Jachetele cu umerii largi vor fi din nou la modă.

8. Culoare- Alb

În 2017 s-au purtat foarte multe culorile strălucitoare, precum galben, smarald, albastru. În 2019, ele vor fi înlocuite de alb. Pantofii albi vor fi foarte la modă anul următor.

9. Simplitate – Strălucire

Pietrele prețioase, paietele, cristalele vor fi peste tot. Din cap până-n picioare. Marina Larroud , directorul de modă al Barneys New York , este de acord cu această tendință.

10. Coafurile simetrice – Coafurile lejere

În 2019, poți uita de părul simetric și aranjat perfect. Aspectul părului tău trebuie să fie cât mai lejer.

11. Sprâncenele bine-conturate – Sprâncenele naturale

Sprâncenele vor avea un aspect cât mai natural în anul 2019.

12. Machiajul strident – Machiajul natural

În 2019, fetele se vor putea relaxa în ceea ce privește machiajul. Aspectul natural va fi cel promovat. Machiajul va trebui să nu conțină mai mult de 2 nuanțe.

0 comentarii pe “12 lucruri care nu mai sunt la modă în 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.