12 lucruri cu care faci o primă impresie greșită

12 lucruri cu care faci o primă impresie greșită

12 lucruri cu care faci o primă impresie greșită. Controlează-te și nu face aceste lucruri dacă vrei ca persoana cu care faci cunoștință să aibă încredere în tine.

1. Strângere de mână slabă

2. Poziția greșită a mâinii

3. Dacă mesteci gumă la prima întâlnire pentru angajare poți fi catelogat drept o persoană iresponsabilă, însă în cercurile de prieteni acest lucru definește o persoană amabilă și sociabilă.

4. Oamenii care NU mențin contactul vizual pe perioda discuțiilor sunt catalogați drept anxioși și nesiguri, în timp ce persoanele care pot discuta și asculta în timp ce mențin contactul vizual sunt considerați încrezători și inteligenți.

FOLLOW ME

5. Ca femeie, să te joci cu părul tău poate fi un tic pe care ți l-ai format. Însă, acest tic poate fi considerat gen tehnică de flirt. În fața angajatorului poate reprezenta un moment de anxietate, teamă sau chiar neputerea stăpânirii impulsurilor.

6. De altfel, subiectele pe care le abordați la prima întâlnire sunt foarte importante. Trebuie să NU discutați despre sănătate, bani, religie, foști șefi sau foști parteneri, politică sau viață personală și probleme. Încercați să ascultați și persoana cu care stați de vorbă, nu vă concentrați toată atenția asupra problemelor voastre.

7. Spațiul personal este din nou un mare problemă.Cercetătorii au demonstrat că dacă stați la o distanță mai mică de 4 metri ar putea fi încălcată intimitatea persoanei respective, în timp ce dacă stați la o distanță mai mare, spre ex 12 metri poate fi condiserat că nu sunteți interesat.

8. Provocarea unor sunete aleatorii precum pocnirea degetelor, gâtului sau altor părți ale corpului sunt menite pentru distragerea atenției. Dacă faceți acest lucrur interlocutorul vă poate cataloga drept o persoană care ascunde ceva, minte sau nu mai are răbdare.

9. Încearcă să nu-ți verifici prea des telefonul atunci când ești într-o conversație. rată că nu te interesează cealaltă persoană, că te plictisești și că ai lucruri mai bune de făcut.

10. Rețineți numele persoanelor. Este înrozitor momentul în care nu poți reține numele unei persoane în timp ce ea știe mai multe despre tine. Nu folosi scuza cu ”sunt groaznic la ținut minte nume”. Dacă o persoană te va interesa vei reține nume. Încearcă să-l repeți în gând de 2, 3 ori după ce s-a prezentat.

11. Când ajungeți târziu la o întâlnire dați impresia că nu sunteți o persoană de încredere, care stă prost cu planificarea și că nu apreciați timpul altora.

12. Statisticile spun că 55% din prima impresie se bazează pe aspectul tău fizic. Așa că încearcă să arăți impecabil, fără prea mult machiaj, haine dichisite sau parfum mult și greu. Trebuie să fii într-un fel neutru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.