12 LUCRURI pe care bărbații le iubesc la FEMEI

Deși unele femei par să se comporte ca și cum ar ști ce să facă pentru a atrage atenția reprezentanților sexului opus, este pur și simplu imposibil să găsești o formulă perfectă pentru a face pe oricine să se îndrăgostească. Cu toate acestea, chiar și așa, există unele comportamente, detalii și trucuri care, realizate de fete, sunt capabile să captiveze toate tipurile de bărbați. Aruncă o privire și află ce trebuie să faceți pentru a-l face pe bărbatul din visele tale să se îndrăgostească.

1. Lăsând niște bilețele frumoase: Deși nu știm motivul, toate doamnele știu că uneori este mai ușor să-și exprime sentimentele în scris decât verbal. Deoarece în scris poți stăpâni mai ușor limbajului iubirii, este o metodă mai bună pentru captivarea unui bărbat. Nu există nici o modalitate mai eficientă de a mângâia ego-ul masculin.

2. Bucurându-te de aceeași muzică: Oricine devine tot mai atașat de oameni care împărtășesc gusturile lor… Și vorbind de relații sentimentale, se întâmplă ceva similar. Cine ar putea rezista unei femei care, în afară de a fi o prietena și un iubit, ar putea fi o persoană perfectă pentru a merge la dans sau la concerte?

3. Folosind puterea aspectului: Bărbații iubesc conexiunea care se formează între ei și femeile care, la un moment dat, le privesc direct în ochi. Inspiri astfel onestitate, transparență, loialitate și o anumită intimitate creată într-o chestiune de moment dintre doi oameni.

4. Fiind mereu prezentă: ceea ce ei apreciază cel mai mult (indiferent cât de puternici și invincibili ar părea) este prezența ta în momentele cele mai dificile și mai triste din viața lor. Bărbații care au norocul să aibă sprijinul femeilor lor știu că, indiferent ce se întâmplă, ea va fi mereu lângă ei.

5. Dăruirea „sărutărilor mici”: Uneori mai puțin este mai mult și nimic nu se aplică acestei expresii mai bine decât sărutările. Orice băiat va înnebuni de dragoste când îi vei da un sărut, delicat și rapid. Deși este greu de crezut, ei nu au nevoie întotdeauna de mângâieri pline de pasiune!

6. Râzi în momentele cele mai ciudate: Deși momentele sentimentale apar între toate cuplurile, este mai bine să nu încercați să le ascunzi. Femeile care, în loc să pretindă că nu s-a întâmplat nimic, râd arătând că sunt relaxate sunt mult mai atractive în opinia domnilor.

7. Trimite-i mesaje neașteptate: Bărbaților le place să știe cât de mult înseamnă pentru cei dragi. Dacă îi trimiți un mesaj text în care să-ți exprimi afecțiunea, când se așteaptă mai puțin, acesta va cădea la picioarele tale.

8. Îl atingi cu picioarele tale: Ce se întâmplă între voi la culcare te poate ajuta să-l cucerești. Dacă îi atingi picioarele goale cu ale tale este posibil să îi îndrepte atenția asupra naturii tale feminine, plină de sensibilitate și delicatețe.

9. Acorzi atenție detaliilor: Nu numai fetele, ci și băieții se simt minunați atunci când își dau seama că cei dragi au făcut efortul să le dea un cadou fără a fi o ocazie specială sau să-i ajute cu ceva ce nu li s-a spus măcar. Niciun bărbat nu îi poate rezista unei femei atente căreia îi pasă de el.

10. Hohote de râs: Deși este greu de crezut, râsul de sex feminin poate deveni un instrument foarte puternic atunci când vine vorba de relații. Este foarte bine să arăți entuziasmată și fericită.

11. Fiind însetată de cunoaștere: Deși nu recunoaște toată lumea, fetele inteligente și educate sunt o provocare pentru ei. Ei le consideră incredibil de atrăgătoare, deoarece, prin modul lor de a fi, îi fac să se simtă constant provocați. Deci investește cât mai mult în dezvoltarea ta.

12. Fii surprinzătoare: Chiar dacă nu le plac surprizele în general, din când în când este bine să-l surprinzi cu o schimbare. Femeile imprevizibile care nu se tem să experimenteze cu aspectul lor fizic, culoarea părului etc, se bucură de un mare succes cu bărbații.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.