12 lucruri pe care le face numai un BĂRBAT care te iubește cu ADEVĂRAT

Dacă face aceste 12 lucruri mici înseamnă că e îndrăgostit de tine

”Mă iubește sau nu mă iubește?” Fiecare fată se întreabă asta. Este o variabilă necunoscută până când o spune. Chiar și așa, îi pui la îndoială sentimentele pentru că iubirea e minunată, terifiantă, confortabilă, dar și neliniștită. Băieții își transmit de obicei iubirea prin acțiuni și adoră atunci când te prinzi de ele.

12. Acordă atenție micilor detalii – Iubitul tău apare cu un pumpkin spice latte pentru că știe că este modul în care tu celebrezi toamna și sezonul puloverelor. Îți sărută alunița drăguță de pe umăr sau te întreabă dacă prietena ta e în regulă pentru că erai îngrijorată pentru ea. Lista poate continua. Important este faptul că acordă multă atenție și e interesat de tine și îți acordă timp.

11. Te sună sau îți dă mesaj doar ca să spună ”bună” – Când un băiat face asta, înseamnă că se gândește la tine pe parcursul zilei. Chiar mai bine, îi lipsești și el vrea să știi asta.

10. Nu se teme să îți arate afecțiune în public – Înseamnă că te adoră și nu îi e teamă să arate asta! Nu numai că îți arată afecțiune, dar e și încântat să arate lumii că tu ești iubita lui.

9. Se referă la voi doi ca la o echipă – A început să își imagineze cum construiți un imperiu împreună. Asta înseamnă că e vorba de voi doi împotriva lumii, nu doar el singur.

FOLLOW ME

8. Își cere scuze când greșește – Nimănui nu-i place să recunoască atunci când greșește pentru că asta te face vulnerabil. Nu numai că își exprimă regretul, dar îți arată și latura lui sensibilă.

7. Îți spune când nu faci ceva bine (cu respect și delicatețe) – Dacă te ceartă în legătură cu ceva, sigur va înțepa. Băieții nu sunt singurii cu ego. Vrei să vadă tot ce e mai bun în tine, face asta, dar vrea și ce e mai bun pentru tine.

6. Încearcă să repare lucruri acasă și în viață – Nu mai credem în povești, însă el tot vrea să fie eroul fetei pe care o iubește. Poți fi mai mult dragonul decât prințesa din turnul de fildeș, dar el va vrea să îți arate că merită.

5. E mai confortabil în jurul tău – Atunci când se deschide față de tine înseamnă că are încredere. Este un pas important în relație și puteți să stați în trening și cu părul nepieptănat o după-amiază întreagă.

4. Nu îi e frică să fie clișeic – Băieții chiar acordă atenție gesturilor romantice. Te place atât de mult încât vrea să te impresioneze și îți va lua un buchet mare din florile tale preferate sau un urs de pluș gigantic.

3. Se uită la filme și seriale cu tine doar pentru că îți plac – E mai mult decât plăcerea de a vedea un sezon întreg de-odată. El va petrece timp cu tine, ceea ce e mai important decât faptul că se va plictisi.

2. Îți poate spune când ceva e în neregulă sau când ai o stare proastă – Nu e niciun sentiment mai plăcut în lume decât cel că băiatul pe care îl iubești este și cel mai bun prieten al tău.

1. Îți face cunoștință cu prietenii și familia lui – Asta este foarte important pentru majoritatea băieților pentru că un astfel de eveniment poate deveni complicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.