#TIPS&TRICKS

12 lucruri incredibil de SCUMPE care au fost cumpărate în câteva ore de la apariție

Scris de Laura P la 15 februarie 2018

Calitatea depinde de preț – așa se spune de multe ori, dar chiar mertită să plătești mai mult dacă găsești același obiect la un preț mai mic? Iată câteva lucruri extrem de scumpe care îi vor surprinde, probabil, chiar și pe cei care sunt obișnuiți să arunce cu bani în stânga și în dreapta.

12. Leagăn în formă de ou, 20 000 000$

Publicitate


Prețul acestui leagăn creat de designerul spaniol Ximo Talamantes este, să spunem, justificat: este făcut în întregime din aur de 24 de carate. Pentru cei care nu și-l permit totuși, există un model mai simplu, din aur de 18 carate, în valoare de 220000$.


11. Ceas din oțel inoxidabil, 11 317 945$


Explicația pentru acest preț piperat este faptul că pe lume nu există decât patru bucăți din acest model de la Patek Philippe, lansat în 1943.

Publicitate

10. Bicicletă de aur, 393 000 $


O bicicletă la prețul unei mașini? Poate că această propunere li se va părea acceptabilă celor care s-au săturat de supermașinile italiene, dar vor să iasă în evidență pe șosea. Bicicleta este alcătuită din aur de 24 de carate, inclusiv lanțuirile și cele mai mici detalii.

9. Telefon cu rubine, 360 000$

Publicitate


Acest dispozitiv extraordinar de scump este decorat cu o pereche de diamante, cu rubine și smaralde. Având asta în vedere, nu e de mirare că telefonul nu e livrat de un curier, ci e adus la cumpărători cu elicopterul.

8. Domino de aur, 153 000$


Probabil că trebuie să fii un adevărat fan al jocului cu dominoul ca să îți iei un set din aur, cu diamante. Producăătorii germani cred că setul va fi apreciat de cei cărora le place să combine contemplarea frumosului cu jocul.

7. Sticluță cu suzetă, 136 000$


Produsul celor de la Talamantes arată uimitor și are un preț pe măsură. Creatorul spune că a fost inspirat de păpușile matrioska rusești.

6. iPhone din aur, 70 000$


Pentru cei care își permit există versiune de iPhone din aur, platină și chiar fier meteoric, finisat cu diamante.

5. Hamac pentru baie, acoperit cu aur 63 000$


Poate că nu e cea mai profitabilă opțiune, dar sigur arată minunat.

4. Bijuterii pentru ochi, 15 590$


Designerii indieni ne-au surprins deja cu cămăși din aur, iar acum au apărut cu lentilele de contact. Producătorii garantează că stratul de aur și diamante nu ating corneea și nu interferează cu pătrunderea oxigenului.

3. Skateboard acoperit cu aur, 15 000$


Skateboard-ul de la designerul Matthew Willet cântărește cu 80% mai mult decât celelalte, deoarece este acoperit cu aur. Funcționează însă destul de bine.

2. Căști din aur, încrustrate cu diamante, 9 995$


După cum spun cei de la Brikk, aceste căști sunt ideale pentru muzicieni, audiofili și proprietarii de iphone de aur, care au huse produse tot de această companie.

1. Chipsuri, 56 de dolari (5 bucăți)

Chipsurile cele mai scumpe din lume sunt produse de compania de bere suedeză S: t Eriks. Prețul este justificat de ingrediente: ciuperci de mușchi, alge de trufe, mărar royal, leksand ceapă și must indian. Cartofi pentru chips-uri sunt cultivați și colectați manual în orașul Amarne  în nordul Suediei.

Publicitate


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--