#TIPS&TRICKS

12 oameni care au trecut prin schimbări dramatice și arată foarte bine- Au o voință DE FIER

Scris de Laura P la 03 ianuarie 2018

Persoanele menționate în următoarea listă au ales să adopte un stil de viață mult mai sănătos și și-au schimbat complet înfățișarea.

1. Călătoria lui Sarah

Publicitate


Să fii mamă și să reușești să slăbești este un lucru foarte dificil. Totuși, dacă Sarah a reușit, sigur și tu poți. Sarah a reușit să treacă peste toate problemele și să opteze pentru un regim strict de viață.


2. Transformarea finală


A fost nevoie de un deceniu întreg pentru acest rezultat. A meritat? Categoric. Nu numai că a pierdut 295 de kg, dar s-a transformat într-un tip încrezător.

Publicitate

3. Katie a reușit!


Ești un mare fan al costumelor de baie? Katie a fost. Vrei să arăți bine într-unul? Katie a făcut-o. Când vrei ceva, totul depinde de tine. Katie a pierdut peste 20 de kilograme prin dietă și exerciții și nu ar putea fi mai fericită de felul în care arată, decât este acum.

4. Drumul spre succes

Publicitate


Satisfacția este ceva pentru care trebuie să muncești cu adevărat. Care este cea mai bună formă de satisfacție? Purtarea acelorași haine și realizarea rodului muncii tale.

5. Transformarea lui Renee


Dieta nu este atât de eficientă, dacă nu adopți un întreg stil de viață sănătos. Renee a luat în serios acest lucru, a făcut totul pas cu pas și a reușit.

6. Una dintre cele mai uimitoare transformări


Această tânără a avut nevoie de 2 ani pentru a ajunge la această schimbare uluitoare. Pe lângă faptul că arată wow, este și cu mult mai sănătoasă.

7. Transformarea lui Lindsey


Lindsey nu și-a dorit să slăbească pentru a impresiona pe cineva, ci pentru a se simți sănătoasă, pentru a avea mai multă energie și pentru a putea deveni mama… A reușit să inspire multe alte femei, iar copilul ei sigur va fi mândru.

8. Cine-i șeful?


Acest tip și-a dorit să le închidă gura celor care l-au umilit și jignit.

9. Christie cea puternică


Christie și-a dorit să facă o schimbare în viața ei și a și reușit. Nu doar că a slăbit, dar corpul său este extreme de tonifiat. A avut o voință fenomenală și i-a lăsat pe toți cu gurile căscate.

10. Transformare incredibilă


Aceasta a reușit să câștige premiul pentru Regina Balului. Nimeni nu s-ar fi așteptat la această schimbare, nici chiar ea.

11. O transformare epică


Cu siguranță nu a fost ușor, dar regimul alimentar strict și multele ore de antrenament și-au spus cuvântul.

12. A fi slabă nu este mereu un lucru bun


Iată și o transformare inversă, față de cele de până acum. Dacă ai crezut că cel mai importat lucru din lume este să fii foarte slabă, iată dovada că lucrurile nu stau chiar așa. important este să fii sănătoasă și să poți zâmbi mereu.

Fericirea este țelul pe care trebuie să-ți dorești să-l atingi.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--