12 oameni care au trecut prin schimbări dramatice și arată foarte bine- Au o voință DE FIER

Persoanele menționate în următoarea listă au ales să adopte un stil de viață mult mai sănătos și și-au schimbat complet înfățișarea.

1. Călătoria lui Sarah

1-600x409-4006543
Să fii mamă și să reușești să slăbești este un lucru foarte dificil. Totuși, dacă Sarah a reușit, sigur și tu poți. Sarah a reușit să treacă peste toate problemele și să opteze pentru un regim strict de viață.

2. Transformarea finală

2-6599733
A fost nevoie de un deceniu întreg pentru acest rezultat. A meritat? Categoric. Nu numai că a pierdut 295 de kg, dar s-a transformat într-un tip încrezător.

3. Katie a reușit!

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

3-600x331-8614565
Ești un mare fan al costumelor de baie? Katie a fost. Vrei să arăți bine într-unul? Katie a făcut-o. Când vrei ceva, totul depinde de tine. Katie a pierdut peste 20 de kilograme prin dietă și exerciții și nu ar putea fi mai fericită de felul în care arată, decât este acum.

4. Drumul spre succes

4-2626021
Satisfacția este ceva pentru care trebuie să muncești cu adevărat. Care este cea mai bună formă de satisfacție? Purtarea acelorași haine și realizarea rodului muncii tale.

5. Transformarea lui Renee

5-8372092
Dieta nu este atât de eficientă, dacă nu adopți un întreg stil de viață sănătos. Renee a luat în serios acest lucru, a făcut totul pas cu pas și a reușit.

6. Una dintre cele mai uimitoare transformări

6-4303929
Această tânără a avut nevoie de 2 ani pentru a ajunge la această schimbare uluitoare. Pe lângă faptul că arată wow, este și cu mult mai sănătoasă.

7. Transformarea lui Lindsey

7-9084703
Lindsey nu și-a dorit să slăbească pentru a impresiona pe cineva, ci pentru a se simți sănătoasă, pentru a avea mai multă energie și pentru a putea deveni mama… A reușit să inspire multe alte femei, iar copilul ei sigur va fi mândru.

8. Cine-i șeful?

8-4316127
Acest tip și-a dorit să le închidă gura celor care l-au umilit și jignit.

9. Christie cea puternică

9-2800707
Christie și-a dorit să facă o schimbare în viața ei și a și reușit. Nu doar că a slăbit, dar corpul său este extreme de tonifiat. A avut o voință fenomenală și i-a lăsat pe toți cu gurile căscate.

10. Transformare incredibilă

10-3174305
Aceasta a reușit să câștige premiul pentru Regina Balului. Nimeni nu s-ar fi așteptat la această schimbare, nici chiar ea.

11. O transformare epică

11-1344765
Cu siguranță nu a fost ușor, dar regimul alimentar strict și multele ore de antrenament și-au spus cuvântul.

12. A fi slabă nu este mereu un lucru bun

12-6566033
Iată și o transformare inversă, față de cele de până acum. Dacă ai crezut că cel mai importat lucru din lume este să fii foarte slabă, iată dovada că lucrurile nu stau chiar așa. important este să fii sănătoasă și să poți zâmbi mereu.

Fericirea este țelul pe care trebuie să-ți dorești să-l atingi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.