12 OAMENI REALI care trăiesc zi de zi în TRECUT, ca acum 100 de ani

În timp ce unii oameni sunt fascinați de modul în care a evoluat lumea în ultima vreme, există persoane care refuză să se conformeze noilor timpuri. Moda din ziua de astăzi nu i-a convins să renunțe la pasiunea pentru stilul retro. Nu le este teamă să trăiască așa cum își doresc, deși look-ul lor este unul diferit față de cel al oamenilor din jur.

Privește aceste personaje și modul lor de viață:

1. Dita von Teese


Este o actriță americană și poate cea mai cunoscută divă retro, care încă înfățișează imaginea de fată pin-up, de regină burlesque, adeptă a modei anilor 1950. Stilul ei este unul extrem de apreciat, având un look impecabil de fiecare dată. Aparițiile sale îi lasă pe toți cu gurile căscate.

2. Miss Victoria Violet


Ella s-a născut în Noua Zeelandă, dar, la chemarea sufletului său, a hotărât să se mute în Londra, unde s-a remarcat ca model de pin-up, abordând un stil retro. Lumea ei se învârte în jurul anilor 50, Ella purtând chiar și acum haine specifice acelei vremi, în ciuda drasticelor schimbări.

FOLLOW ME

3. Tom Carradine


Tom este cântăreț și șef al grupului de muzica veche din Londra. Cel mai adesea, hainele sale sunt inspirate din moda secolului XX. În timp ce soția sa îi împărtășește pasiunea, fiul lor abordează un stil mai modern, specific timpului.

4. Lady Eccentrik


O altă imagine a stilului pin-up este Lady Esentric, o frumusețe exotică. Aceasta este managerul artistului Nesbeth.

5. Perrin Crewe


Perrin este un alt iubitor al modei din secolul XIX, început de secol XX. Acesta încearcă stiluri ale diferiților oameni, de la cei trăiau pe străzi, până la bărbații din înalta societate.

6. Colin Darnell


Colin nu este doar o fană a modei retro. Ea ia foarte în serios studierea istoriei Egiptului, precum și descifrarea simbolurilor vechi egiptene. Bineînțeles, întreaga sa viață se desfășoară în jurul costumelor din anii 20.

7. Tom van het Hof


Este un croitor olandez, pasionat de moda trecutului. El își realizează propriile crostume retro.

8. Noortje Laan


Este tot din Olanda și afirmă faptul că nu și-ar putea imagina viața fără costumele de epocă, din anii 1940-1950.

9. Abra Vintage


Abra este un fan suedez al modei din prima jumătate a secolului XX, care nu doar colectează fotografii rare ale vremii, ci încearcă să le și reproducă.

10. Fraeulein Fledermaus


Împreună cu soțul ei, Abra Vintage, aceasta nu trăiește precum ceilalți oameni ai secolului XXI, ci este încă prinsă în epoca cinematografică, cea alb-negru.

11. Olga Jonarsky


Este fană a modei secolului XIX și a celei de la începutul secolului XX, raportându-se încă la acea lume.

12. Birthe Weijkamp


Vine din Amsterdam și-și trăiește viața fiind inspirată de moda anilor 30-40. Stilul ei este unul cu adevărat deosebit.
Conturile lor de socializare sunt urmărite de mii de persoane, lucru ce arată faptul că stilul lor este unul apreciat de oamenii din jur. Cu toate acestea, tu ai putea să le preiei modul de viață?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.