12 OAMENI REALI care trăiesc zi de zi în TRECUT, ca acum 100 de ani


În timp ce unii oameni sunt fascinați de modul în care a evoluat lumea în ultima vreme, există persoane care refuză să se conformeze noilor timpuri. Moda din ziua de astăzi nu i-a convins să renunțe la pasiunea pentru stilul retro. Nu le este teamă să trăiască așa cum își doresc, deși look-ul lor este unul diferit față de cel al oamenilor din jur.

Privește aceste personaje și modul lor de viață:

1. Dita von Teese


Este o actriță americană și poate cea mai cunoscută divă retro, care încă înfățișează imaginea de fată pin-up, de regină burlesque, adeptă a modei anilor 1950. Stilul ei este unul extrem de apreciat, având un look impecabil de fiecare dată. Aparițiile sale îi lasă pe toți cu gurile căscate.


2. Miss Victoria Violet


Ella s-a născut în Noua Zeelandă, dar, la chemarea sufletului său, a hotărât să se mute în Londra, unde s-a remarcat ca model de pin-up, abordând un stil retro. Lumea ei se învârte în jurul anilor 50, Ella purtând chiar și acum haine specifice acelei vremi, în ciuda drasticelor schimbări.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

3. Tom Carradine


Tom este cântăreț și șef al grupului de muzica veche din Londra. Cel mai adesea, hainele sale sunt inspirate din moda secolului XX. În timp ce soția sa îi împărtășește pasiunea, fiul lor abordează un stil mai modern, specific timpului.

4. Lady Eccentrik


O altă imagine a stilului pin-up este Lady Esentric, o frumusețe exotică. Aceasta este managerul artistului Nesbeth.

5. Perrin Crewe


Perrin este un alt iubitor al modei din secolul XIX, început de secol XX. Acesta încearcă stiluri ale diferiților oameni, de la cei trăiau pe străzi, până la bărbații din înalta societate.

6. Colin Darnell


Colin nu este doar o fană a modei retro. Ea ia foarte în serios studierea istoriei Egiptului, precum și descifrarea simbolurilor vechi egiptene. Bineînțeles, întreaga sa viață se desfășoară în jurul costumelor din anii 20.

7. Tom van het Hof


Este un croitor olandez, pasionat de moda trecutului. El își realizează propriile crostume retro.

8. Noortje Laan


Este tot din Olanda și afirmă faptul că nu și-ar putea imagina viața fără costumele de epocă, din anii 1940-1950.

9. Abra Vintage


Abra este un fan suedez al modei din prima jumătate a secolului XX, care nu doar colectează fotografii rare ale vremii, ci încearcă să le și reproducă.

10. Fraeulein Fledermaus


Împreună cu soțul ei, Abra Vintage, aceasta nu trăiește precum ceilalți oameni ai secolului XXI, ci este încă prinsă în epoca cinematografică, cea alb-negru.

11. Olga Jonarsky


Este fană a modei secolului XIX și a celei de la începutul secolului XX, raportându-se încă la acea lume.

12. Birthe Weijkamp


Vine din Amsterdam și-și trăiește viața fiind inspirată de moda anilor 30-40. Stilul ei este unul cu adevărat deosebit.
Conturile lor de socializare sunt urmărite de mii de persoane, lucru ce arată faptul că stilul lor este unul apreciat de oamenii din jur. Cu toate acestea, tu ai putea să le preiei modul de viață?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.