12 obiecte VESTIMENTARE care ar trebui INTERZISE după 25 de ani

Timpul trece şi odată cu trendurile, te dezvolţi şi tu. Odată cu vârsta, se schimbă însă şi obiceiurile vestimentare. Iată 12 piese vestimentare la care ar trebui să renunți după 25 de ani:

1. Plicul de zi cu zi

Fetele tinere pot folosi un plic ca accesoriu de zi cu zi, dar după 25 de ani este mai bine să-l iei cu tine numai la petreceri, iar în zilele de lucru să foloseşti genți de mână.

2. Brăţări cu pandantive

Adesea, astfel de brățări semnifică mai mult dect un simplu accesoriu şi îţi pot aminti un eveniment plăcut sau oameni dragi. Cu toate acestea, aceste accesorii arată copilăresc. Prin urmare, în timp, este mai bine să renunţi la ele.

3. Haine largi

FOLLOW ME

Activităţile unei adolescente sunt cu siguranţă diferite de activităţile tale. Prin urmare, este mai bine să acordați o altă prioritate îmbrăcămintei, după creiterii cum ar fi: mărimea.

4. Rochii copilăreşti

Daca la balul de acum 10 ani primeai complimente pentru rochia ta şi te simţeai nemaipomenit purtând-o, cu siguranţă după un timp nu vei mai privi aceeaşi rochie cu acelaşi entuziasm. Vârsta, activităţile zilnice si tipul de petreceri frecventate se schimbă odată cu trecerea anilor. Faptul că vrei să arăţi inedit, nu. De aceea trebuie să porţi mereu haine care să îţi contureze personalitatea.

5. Îmbrăcăminte cu simbolurile echipelor sportive și ale formațiilor muzicale

Dacă eşti cu aedvărat fanul unei anumite echipe, atunci aşteaptă să porţi astfel de îmbrăcăminte la următorul meci. Acolo este locul potrivit pentru astfel de vestimentaţie.

6. Căciulă cu puf

Deşi acum câţiva ani ţi s-ar fi părut adorabile, acum trebuie menţionat că de la fascinaţie la amuzament este doar un pas.

7. Şlapi

De data aceasta nu ne referim numai la frumusețe şi modă, ci și la sănătate. Din cauză că au talpa moale, aceste încălțări îți pot creea probleme cu picioarele dacă le poți prea des în mediul extern.

 

8. Ştrampi coloraţi sau cu print

Colanţii au aceeaşi problemă ca şi căciulile cu puf: devin rapid hilare.

9. Colanţii de yoga

Astfel de pantaloni rareori se potrivesc unei ocazii sau unei ţinute, și este mai bine să uiţi complet de existența lor.

10. Printul leopard

Ce-i prea mult strică, iar printul leopard este adorabil, dar doar în doze mici.

11. Pantaloni cu paiete

Dacă nu este noapte de Revelion, ai grijă să nu străluceşti mai mult decât Soarele.

12. Pantofi cu blană

Lasă-le pe adolescente să se distreze si ai grijă să alegi mereu ceva mai clasic şi mai elegant.

Dacă încă te întrebi ce este adecvat să porţi, nu uita că există ceva care se întâmplă după ce treci de 20 de ani. Indiferent dacă doreşti sau nu, dacă eşti într-adevăr conștiență de asta – crești . Viziunea ta asupra lumii devine un pic mai matură, iar stilul tău evoluează împreună cu ea.

Citind aceste sfaturi, nu trebuie să uiţi că fiecare fată se schimbă în felul ei și că unii dintre noi ar trebui să înceteze purtarea anumitor obiecte vestimentare de astăzi, iar alții o pot face pe o durată mai îndelungată. Important este să îţi conturezi personalitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.