12 sfaturi ESENȚIALE pentru a arăta MINUNAT în fiecare zi

Toate femeile își doresc să arate perfect oricând și oriunde s-ar afla. Că e vorba de o ieșire cu fetele, prima întâlnire ori de mersul la sală, femeile vor să arate perfect până în cel mai mic detaliu. Din păcate, trăim vremuri foarte nebune și de cele mai multe ori simțim că nu mai avem timp de noi.

Nu avem decât să ne adaptăm la aceste condiții și să învățăm cât mai multe trucuri pe care le putem folosi rapid și eficient:

1. Uleiul de cocos și cel de măsline pot înlocui cu succes orice demachiant pentru cosmetice waterproof.

2. Aplică iluminator pe părțile cele mai proeminente ale feței (puntea nasului, pomeți, bărbie, centrul frunții) pentru a părea odihnită și fresh.

3. Pentru a avea un ten strălucitor, adaugă o linuriță de bicarbonat de sodiu în demachiantul tău. Pune amestecul pe față prin mișcări circulare și clătește cu apă călduță. Repetă procesul de 2-3 ori pe săptămână.

4. Dacă rimelul tău s-a uscat, adaugă câteva picături de ochi în el pentru a-l aduce la consistența dorită. O altă soluție ar fi să ții tubul în puțină apă cladă și să îl agiți.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

5. Dacă ți-ai spart fardurile, le poți repara ușor cu puțin spirt. Pune spirt peste bucățile de fard și așează-le cu ajutorul unei lingurițe și lasă-le să se usuce peste noapte.

6. Dacă sprâncenele tale sunt rebele, pune puțin fixativ pe peria pe care o folosești pentru a-ți aranja sprâncenele și acestea își vor păstra forma pe care o dorești.

7. Pudra de talc poate fi un excelent substituent al șamponului uscat. Pune puțină pudră în palme și masează ușor rădăcinile. Astfel, părul tău va avea mai mult volum și vei putea amâna spălarea lui încă o zi.

8. Încălzește-ți catapulta de gene cu ajutorul uscătorului de păr pentru ca efectul să dureze mai mult.

9. Înainte să-ți faci unghiile, dă-te cu vaselină pe unghii și în jurul lor și astfel vei putea îndepărta rapid petele de ojă din jurul unghiilor.

10. Coșurile apar întotdeauna atunci când îți e lumea mai dragă. Îmbibă o dischetă demachiantă în picături de ochi și pune-le la congelator câteva minute, apoi pune-le pe coș. În 20 de minute vasele de sânge se vor contracta și vei scăpa de roșeață și inflamații.

11. Dacă se întâmplă să faci bătături când porți pantofi noi, pune puțină pudră de talc în aceștia pentru a evita această situație.

12. Dacă ți s-a întărit oja, pune sticluța într-un bol cu apă fierbinte pentru câteva minute, agită și aplică oja cât timp sticluța încă e călduță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.