12 ȘMECHERII super utile pe care le poți încerca pe telefonul MOBIL

Nu e un secret pentru nimeni faptul că telefoanele mobile ne simplifică mult viața. Totuși, ele ne-ar putea ajuta mult mai mult, fiindcă au o mulțime de funcții pe care încă nu le cunoaștem. Iată câteva funcții foarte utile, dar aproape neștiute, ale telefonului tău:

12. Realizează un suport pentru telefon din agrafe de birou

Smartphone-ul se fixează perfect. De acum înainte, putem viziona liniștiți filmulețe, fără să ne îngrijorăm că telefonul ar putea să cadă.

11. Înfășoară-ți degetul în folie de aluminiu

Acest truc este perfect pentru sezonul rece, în care mânușile te încurcă în tastarea pe telefon. Astfel, mânușile rămân la locul lor, iar tu poți da câte mesaje îți dorești.

10. Folosește o seringă pentru a curăța murdăria

Din experiența noastră, am obserat că acest truc nu este absolut deloc eficient. Nu s-a observat nicio îmbunătățire.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

9. Fă-ți propria husă dintr-un balon

În primul rând, trebuie să umfli puțin balonul, după care să fixezi telefonul pe suprafața acestuia și să lași aerul din balon să iasă treptat. Chiar funcționează!

8. Scapă de zgârieturile de pe ecran cu ajutorul pastei de dinți

După aplicarea pastei, am observat că zgârieturile de pe ecran au devenit și mai proeminente. Nu încercați! Acest truc extrem de popular pe internet este inutil.

7. Folosește o sticlă de apă pentru a realiza o lanternă

Este un truc util! Te poate salva în momentele…. întunecate

6. Folosește un prezervativ pentru a face poze sub apă

Prezervativul chiar nu a lăsat apa să intre în telefon, dar senzorul de pe ecran nu a funcționat. Pozele nu au putut fi realizate.

5. Fă poze folosind butonul de la căști

Conectează căștile, pornește camera și apasă pe butonul de pe cablu. Funcționează și este chiar util!

4. Lupă cu ajutorul unei picături de apă

Pune cu mare atenție o picătură de apă pe camera telefonului, așteaptă un minut, după care privește o pagină cu un scris foarte mic, prin obiectiv. După experiența noastră, funcționează, însă picătura poate cădea oricând, astfel că este folarte greu să poți citi în acest fel. Poți să folosești acest truc pentru a face macro poze.

3. Salvează-ți telefonul cu orez

Dacă telefonul tău a ajuns în această situație neplăcută, iată ce trebuie să faci: șterge-l cu un prosop, dă-i jos bateria și scoate cartela. Încearcă să scoți apa rămasă cu un aspirator. La sfârșit, pune telefonul într-o pungă cu orez. Noi chiar am încercat asta! Și… nu prea s-a sfârșit bine. Telefonul a pornit, însă culorile și-au pierdut din strălucire, iar ecranul se tot închidea. Sfatul nostru este să îl duci cât mai repede la reparat.

2. Super lampă cu ajutorul unui ou

Sparge un ou și lipește una dintre coji pe lanterna telefonului. Vei realiza astfel o lampă drăguță și originală, care te va ajuta și să te orientezi în întuneric.

1. Arcul pentru protejarea cablurilor

Ai nevoie doar de un arc micuț pe care să îl pui la capătul câștilor sau încărcătorului tău. Astfel, acestea nu se vor mai putea rupe sau desprinde. Cu toții ar trebui să folosim acest truc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.