12 ȘMECHERII super utile pe care le poți încerca pe telefonul MOBIL


Nu e un secret pentru nimeni faptul că telefoanele mobile ne simplifică mult viața. Totuși, ele ne-ar putea ajuta mult mai mult, fiindcă au o mulțime de funcții pe care încă nu le cunoaștem. Iată câteva funcții foarte utile, dar aproape neștiute, ale telefonului tău:

12. Realizează un suport pentru telefon din agrafe de birou

Smartphone-ul se fixează perfect. De acum înainte, putem viziona liniștiți filmulețe, fără să ne îngrijorăm că telefonul ar putea să cadă.

11. Înfășoară-ți degetul în folie de aluminiu

Acest truc este perfect pentru sezonul rece, în care mânușile te încurcă în tastarea pe telefon. Astfel, mânușile rămân la locul lor, iar tu poți da câte mesaje îți dorești.


10. Folosește o seringă pentru a curăța murdăria

Din experiența noastră, am obserat că acest truc nu este absolut deloc eficient. Nu s-a observat nicio îmbunătățire.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

9. Fă-ți propria husă dintr-un balon

În primul rând, trebuie să umfli puțin balonul, după care să fixezi telefonul pe suprafața acestuia și să lași aerul din balon să iasă treptat. Chiar funcționează!

8. Scapă de zgârieturile de pe ecran cu ajutorul pastei de dinți

După aplicarea pastei, am observat că zgârieturile de pe ecran au devenit și mai proeminente. Nu încercați! Acest truc extrem de popular pe internet este inutil.

7. Folosește o sticlă de apă pentru a realiza o lanternă

Este un truc util! Te poate salva în momentele…. întunecate

6. Folosește un prezervativ pentru a face poze sub apă

Prezervativul chiar nu a lăsat apa să intre în telefon, dar senzorul de pe ecran nu a funcționat. Pozele nu au putut fi realizate.

5. Fă poze folosind butonul de la căști

Conectează căștile, pornește camera și apasă pe butonul de pe cablu. Funcționează și este chiar util!

4. Lupă cu ajutorul unei picături de apă

Pune cu mare atenție o picătură de apă pe camera telefonului, așteaptă un minut, după care privește o pagină cu un scris foarte mic, prin obiectiv. După experiența noastră, funcționează, însă picătura poate cădea oricând, astfel că este folarte greu să poți citi în acest fel. Poți să folosești acest truc pentru a face macro poze.

3. Salvează-ți telefonul cu orez

Dacă telefonul tău a ajuns în această situație neplăcută, iată ce trebuie să faci: șterge-l cu un prosop, dă-i jos bateria și scoate cartela. Încearcă să scoți apa rămasă cu un aspirator. La sfârșit, pune telefonul într-o pungă cu orez. Noi chiar am încercat asta! Și… nu prea s-a sfârșit bine. Telefonul a pornit, însă culorile și-au pierdut din strălucire, iar ecranul se tot închidea. Sfatul nostru este să îl duci cât mai repede la reparat.

2. Super lampă cu ajutorul unui ou

Sparge un ou și lipește una dintre coji pe lanterna telefonului. Vei realiza astfel o lampă drăguță și originală, care te va ajuta și să te orientezi în întuneric.

1. Arcul pentru protejarea cablurilor

Ai nevoie doar de un arc micuț pe care să îl pui la capătul câștilor sau încărcătorului tău. Astfel, acestea nu se vor mai putea rupe sau desprinde. Cu toții ar trebui să folosim acest truc!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.