12 TATUAJE făcute peste cicatrici și semne din naștere. M-au impresionat!!

Tatuajele au fost inițial considerate ca fiind gesturi rebele și agresive, dar în prezent, ele sunt foarte populare. Una din două persoane pe care le întâlnești ar avea cel puțin un tatuaj undeva pe corpul lor.

Dacă dorești să-ți faci un tatuaj ai nevoie de o perioadă lună de timp pentru a te hotărî asupra designului și asupra salonului. Un proces mai complex decât ți s-ar părea, dar care în final ți-ar aduce satisfacții. Nu trebuie să uiți însă că un tatuaj trebuie să aibă o semnificație pentru tine. Iată câteva tatuaje cu o însemnătate puternică:

1. Dizabilitatea este doar o stare de spirit

Doar pentru că majoritatea rasei umane se naște cu două brațe, nu înseamnă că cei cu un braț sau fără brațe sunt „imperfecți”. De multe ori sunt chiar mai inteligenți și mai plini de resurse decât cei cu două brațe, din moment ce se pot ocupa de toate cu un singur braț.

2. Succesul

Ține-ți cheia pentru succesul tău, pur și simplu lucrează din greu pentru asta zi de zi și într-o zi îți vei îndeplini toate țelurile. Totul depinde de tine.

FOLLOW ME

3. Curaj

Aplauze pentru persoana care a avut sensibilitatea, creativitatea și viziunea de a obține ceva de genul acesta tatuat în locul degetului lipsă. Probabil nu mulți au acest curaj.

4. Starea ta de spirit, ci nu problemele îți afectează viața

4-13-600x498-6711068

Întotdeauna setează-ți o mantra pentru a duce o viață fericită: „Dacă nu va conta peste cinci ani, nu petrece mai mult de cinci minute gândindu-te la această problemă!”. Este de la sine înțeles adevărat, dar nu mulți pot accepta și aplica.

5. Dar cicatricile…

5-12-600x479-9377141

Se vindecă cu timpul. Tot ce ai nevoie este timp, oferă-ți-l pe tot și va fi bine.

6. Conectează punctele

6-11-600x510-7709608

Este foarte important să conștientizezi ce reprezintă viața pentru tine și ce faci zilnic. Conectează-ți punctele de interes din viața ta pentru a-i găsi semnificația. Ia-ți întotdeauna cât timp ai nevoie și gândește-te. Gândește-te înainte să faci ceva. Un loc de muncă,o relație, o carieră, orice și totul. Este mai bine să fii responsabil decât să ai regrete.

7. Zâmbește

7-11-600x496-4497803

Zâmbește pentru că nimic nu merită lacrimile tale. La sfârșitul zilei totul va fi bine și, dacă nu este bine, nu este acela sfârșitul. Toată lumea poate anticipa moartea în aceste desene, dar poți anticipa ceva pozitiv din ele? Dacă da, duci o viață bazată pe sentimente positive și optimism, deci o viață frumoasă.

8. Creativitate

8-10-600x462-3044991

Animale de companie și tatuajele arată foarte bine împreună, dacă te folosești de puțină creativitate.

9. Viața este simplă

9-8-600x466-1980513

La fel de simplă ca și acest tatuaj pe care oricine din această lume îl poate face. De la un copil la un adult, oricine! Și așa este viața; noi suntem cei care o facem să pară complicată, complexă și foarte dezordonată!

10. Ești mai puternic decât crezi

10-7-600x412-4491730

Limitele tale nu sunt permanente. Ele sunt întotdeauna tranzitorii! Când te gândești: „Asta e, nu mai pot face nimic!” este momentul în care trebuie să depui cel mai mult efort și totul devine din nou frumos! Majoritatea oamenilor, în loc să-și împingă limitele, renunță.

11. Muzica

11-6-600x507-8379171

Muzica este probabil cea mai frumoasă evadare pe care oricine o poate face vreodată! Indiferent ce se întâmplă, poți să găsești mereu inspirație și liniște sufletească prin muzică.

14. Karma

Să crezi întotdeauna în puterea pe care o are Karma. Dacă cineva ți-a făcut rău, stai liniștit și relaxează-te, Karma va lucra pentru tine.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.