12 TRANSFORMĂRI ale vedetelor care te vor surprinde


Ne-am obișnuit cu imaginile celebrităților noastre favorite și nu ni le putem aminti arătând altfel. Totuși, ele se schimbă uneori foarte mult de-a lungul carierei. Iată cum arătau unele vedete când erau mai tinere:

1. Chuck Norris

1-35-1-600x442-9931146

Cel mai probabil ni-l amintim pe Chuck Norris, carismaticul maestru al artelor marțiale, pentru rolul din Walker, Texas Ranger. Și, desigur, pentru miliardele de glume făcute pe seama sa.

2. Uma Thurman


2-34-1-600x442-5834391

Au trecut 23 de ani de la rolul Umei din filmul lui Quentin Tarantino, Pulp Fiction. Ea a jucat în zeci de filme de atunci și se pare că și-a dăruit inima complet vechiului său prieten Quentin.

3. Keanu Reeves

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

3-31-1-600x442-5560246

Născut în Liban și având rădăcini chineze, actorul american s-ar fi dedicat hocheiului dacă nu s-ar fi rănit – dacă s-ar fi întâmplat așa, nu l-am fi putut admira pe micile și marile ecrane.

4. Nicolas Cage

4-31-1-600x442-7653203

Adevăratul său nume de familie e Coppola, dar, pe când era încă un amator, și-a luat o poreclă, ca să nu fie asociat cu unchiul său faimos, Francis Ford Coppola.

5. Fergie

5-28-1-600x407-5004162

Fergie a devenit populară în 2003, când s-a alăturat trupei The Black Eyed Peas. Ea are și o carieră solo și o linie de parfumuri.

6. Ryan Gosling

6-26-1-600x442-6309741

Gosling a fost îndrăgit de cei mai mulți după ce a jucat în The Notebook. Pe lângă faptul că e actor, Ryan se ocupă și de muzică.

7. Brooke Shields

7-25-1-600x442-5515306

Cariera de model a lui Brooke a început în anii 70. În 1980, ea a devenit cel mai tânăr model care a apărut pe coperta revistei Vogue. La numai 16 ani ea era cunoscută în întreaga lume.

8. Antonio Banderas

8-24-1-600x442-2718512

Frumosul spaniol a debutat în 1982 în țara sa și a decis să-și extindă orizonturile mergând la Hollyood, la începutul anilor 90. trebuie să recunoaștem, a avutf oarte mult succes.

9. Macaulay Culkin

9-17-1-600x442-9426987

Există oare cineva care nu a văzut Singur Acasă? Cu toții am fi crezut că Macaulay va avea un viitor grozav în cinematografie, dar asta nu s-a întâmplat. El a dispărut pentru mai mult de două decenii. Acum pare că s-a întors parțial pe ecrane.

10. Mila Kunis

10-14-1-600x442-4970613

Actrița s-a născut în Ucraina, într-o familie de evrei. Când fata avea 8 ani, ei s-au mutat în Statele Unite. La început le-a fost greu să se adapteze, dar Mila este acum una dintre cele mai de succes actrițe de la Hollywood.

11. Rihanna

14-6-1-600x442-6599272

Deși a avut o copilărie dificilă, Rihanna și-a urmat visul și a lansat primul album la vârsta de 16 ani. De atunci e faimoasă în toată lumea.

12. Courteney Cox

12-7-1-600x442-5473491

Pentru mulți dintre noi, Courteney va rămâne pentru totdeauna iubita noastră Monica din Friends. Totuși, cariera sa în televiziune a început mult mai devreme – în 1985 ea juca în reclame, apoi a apărut în Family Ties și mai apoi în filmul Ace Ventura.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.