#TIPS&TRICKS

12 TRANSFORMĂRI ale vedetelor care te vor surprinde

Scris de Laura P la 14 august 2017

Ne-am obișnuit cu imaginile celebrităților noastre favorite și nu ni le putem aminti arătând altfel. Totuși, ele se schimbă uneori foarte mult de-a lungul carierei. Iată cum arătau unele vedete când erau mai tinere:

1. Chuck Norris

Publicitate

Cel mai probabil ni-l amintim pe Chuck Norris, carismaticul maestru al artelor marțiale, pentru rolul din Walker, Texas Ranger. Și, desigur, pentru miliardele de glume făcute pe seama sa.


2. Uma Thurman

Au trecut 23 de ani de la rolul Umei din filmul lui Quentin Tarantino, Pulp Fiction. Ea a jucat în zeci de filme de atunci și se pare că și-a dăruit inima complet vechiului său prieten Quentin.

Publicitate

3. Keanu Reeves

Născut în Liban și având rădăcini chineze, actorul american s-ar fi dedicat hocheiului dacă nu s-ar fi rănit – dacă s-ar fi întâmplat așa, nu l-am fi putut admira pe micile și marile ecrane.

4. Nicolas Cage

Publicitate

Adevăratul său nume de familie e Coppola, dar, pe când era încă un amator, și-a luat o poreclă, ca să nu fie asociat cu unchiul său faimos, Francis Ford Coppola.

5. Fergie

Fergie a devenit populară în 2003, când s-a alăturat trupei The Black Eyed Peas. Ea are și o carieră solo și o linie de parfumuri.

6. Ryan Gosling

Gosling a fost îndrăgit de cei mai mulți după ce a jucat în The Notebook. Pe lângă faptul că e actor, Ryan se ocupă și de muzică.

7. Brooke Shields

Cariera de model a lui Brooke a început în anii 70. În 1980, ea a devenit cel mai tânăr model care a apărut pe coperta revistei Vogue. La numai 16 ani ea era cunoscută în întreaga lume.

8. Antonio Banderas

Frumosul spaniol a debutat în 1982 în țara sa și a decis să-și extindă orizonturile mergând la Hollyood, la începutul anilor 90. trebuie să recunoaștem, a avutf oarte mult succes.

9. Macaulay Culkin

Există oare cineva care nu a văzut Singur Acasă? Cu toții am fi crezut că Macaulay va avea un viitor grozav în cinematografie, dar asta nu s-a întâmplat. El a dispărut pentru mai mult de două decenii. Acum pare că s-a întors parțial pe ecrane.

10. Mila Kunis

Actrița s-a născut în Ucraina, într-o familie de evrei. Când fata avea 8 ani, ei s-au mutat în Statele Unite. La început le-a fost greu să se adapteze, dar Mila este acum una dintre cele mai de succes actrițe de la Hollywood.

11. Rihanna

Deși a avut o copilărie dificilă, Rihanna și-a urmat visul și a lansat primul album la vârsta de 16 ani. De atunci e faimoasă în toată lumea.

12. Courteney Cox

Pentru mulți dintre noi, Courteney va rămâne pentru totdeauna iubita noastră Monica din Friends. Totuși, cariera sa în televiziune a început mult mai devreme – în 1985 ea juca în reclame, apoi a apărut în Family Ties și mai apoi în filmul Ace Ventura.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--