12 TRUCURI care îți vor face viața mai UȘOARĂ

Există o mulțime de situații neplăcute în care putem ajunge în: când fierul de călcat se strică chiar înainte de o întâlnire importantă, hainele se scămoșează după ce le-ai cumpărat…

Mulți se enervează în astfel de situații. Totuși, sunt oamenii care au găsit soluții rapide pentru a rezolva problemele de zi cu zi.

12 trcurui care îți vor face viața mai ușoară:

 Cum știi că e măsura ta, fără să probezi

1-18-2684983

Îndepărtează petele de pe pantofii de piele cu pâine uscată

2-15-4688646

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

După ce calci hainele, lasă-le să se răcească înainte să le așezi, pentru a evita să se șifoneze

3-14-1870486

Dacă fierul de călcat s-a stricat, atârnă hainele în baie în timp ce faci duș. Nu e la fel ca la un fier de călcat, dar ajută.

4-14-6297142

Dă o strălucire perfectă pantofilor cu ajutorul unui spray de curățat geamuri

5-13-2754767

Nu este necesar să bagi blugi în cizme. Aceasta combinatie va arata mai elegant daca îi vei îndoi.

6-16-1403325

Dacă fermuarul e blocat, folosește săpun sau vaselină

8-10-1784147

Cum să potrivești sutienul cu rochia

10-7-4648399

Cum să închizi o brățară dacă ești singură

11-6-6886799

Folosește acetonă pentru a face adidașii să arate ca noi

12-4-4708941

Pentru a scăpa de mirosurile nedorite, pune 2 punguțe de ceai în pantofi

13-5-7612455

Dacă utilizezi un cuier obișnuit, hainele se vor deforma. Ține-le pe raft sau folosește un umeraș cu umeri rotunjiți

14-2-7135235

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.