12 TRUCURI care te vor ajuta să faci poze mai bune cu TELEFONUL!

Noi trucuri, pe absolut orice tema, apar pe internet zilnic, iar unele dintre ele sunt extrem de simplu de realizat. Iată câteva secrete de la specialiști pentru realizarea celor mai deosebite poze, chiar cu telefonul tău

1. Butonul propriile căști

Butonul căștilor poate fi foarte util în realizarea pozelor. Conectează căștile la telefon, deschide camera și apasă pe butonul „+” pentru a face poza dorită.

2. Selfie-urile hands-free

Este destul de dificil să faci un selfie cu toți prietenii în același timp. De fiecare dată cineva nu intră în poză sau camera este acoperită, din greșeală, cu mâna. Pentru a rezolva această problemă, realizează un suport. Acesta poate fi făcut dintr-o bucată de plastic pe care trebuie să o îndoi, după care să găsești poziția perfecta pentru telefon. Folosește timer-ul pentru crearea pozei.


3. Modul Panoramic

FOLLOW ME

Folosește funcția Panorama pentru a realiza „gemeni”, fără să fie nevoie de a edita poza. Selectează modul Panoramic, așează persoana în mijloc și mișcă telefonul în orice direcție dorești. Atunci când persoana dispare din imagine, oprește-te. În acest timp, persoana trebuie să își aleagă un alt loc în care dorește să apară geamanul său.

4. Curăță camera telefonului

Dacă ți se întâmoplă să faci poze neclare, s-ar putea să fie din cauză că ai camera murdară. Pentru a-ți curăța camera telefonului, poți folosi o simplă gumă de șters. Vei vedea diferența în cel mai scurt timp!

5. Pozele sub apă

Aceste tipuri de poze sunt mult mai ușor realizabile cu un smartphone decât cu aparatul foto. În plus, nici nu vei avea nevoie de o husă protectoare. Pune-ți telefonul într-un pahar gol, după care coboară paharul în apă pentru a face poza. Folosește butonul de la căști.

6. Folosește un reflector

Lumina este extrem de importantă atunci când faci un selfie. Pentru ca poza să fie mai luminoasă, folosește un reflector solar sau o bucată de staniol.

7. HDR

Funcția HDR combină o serie de efecte și de lumini care vor face poza să arate mai strălucitoare și mai colorată.

8. Atașează un balon de telefon

Nu ai nevoie de o dronă scumpă pentru a face poze de la înălțime. Te poți folosi de un simplu balon.  Fă rost de un balon umplut cu heliu, prinde telefonul de el și dă-i drumul, având mare grijă. Realizează poza cu ajutorul timer-ului.  Ar fi bine să-i pui o husă protectoare și să activezi funcția de găsire a telefonului, în cazul în care apar incidente.

9. Macro-pozele

Macro-pozele nu sunt chiar cea mai puternică funcție a telefoanelor, dar poți rezolva această problemă, făcând rost de un mic obiectiv. Acesta poate fi găsit în orice lanternă de buzunar. Fixează obiectivul pe telefon cu ajutorul unei agrafe și a unei benzi adezive. Acum poți face spectaculoasele macro-poze.

10. Ochelarii de soare ca filtru de polarizare

Ochelarii de soare pot face apa să apară mult mai clară și cerul mult mai drăguț. Este extrem de simplu. Trebuie doar să faci o poză prin lentile.

11. Adaugă strălucire

Pozele strălucitoare, în diferite culori au un impact vizual deosebit. Ai nevoie doar de o hârtie colorată, transparentă. Te poți bucura astfel de un efect al curcubeului.

12. Folosește-te de alte imagini

Telefonul tău poate face selfie-uri originale, în funcție de imaginația ta. Adaugă elemente ale altor poze la selfie-ul tău. Rezultatul va fi unul extrem de amuzant.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.