12 trucuri care te vor ajuta să-ți păstrezi HAINELE ca noi

Cu toţii am fost în situaţia enervantă de a ne arunca blugii favoriţi pentru că ne-au rămas mici sau știm cum e când pantofii noștri favoriți încep dintr-odată să ne bată. De fapt, poți găsi moduri de a readuce aproape orice articol vestimentar la frumusețea originală.

Iată câteva dintre cele mai bune trucuri pentru hainele tale, care aproape că nu îți consumă deloc timp:

1. Poți folosi un creion de ceară pentru a repara un fermoar care s-a înțepenit.

2. Un amestec de suc de lămâie și apă te poate scăpa de petele de transpirație de pe haine și poate preveni decolorarea.

3. Usucă hainele mai repede împăturându-le într-un prosop și apăsându-le cu putere.

4. Nu vei mai pierde niciodată vreo șosetă în mașina de spălat dacă le pui într-un săculeț special pentru lenjerie.

FOLLOW ME

5. Spuma de ras face minuni în îndepărtarea petelor de machiaj de pe haine.

6. Punguțele de ceai te ajută să scapi de mirosurile neplăcute din interiorul pantofilor. Lasă-le în pantofi pentru puțin timp.

7. Petele de iarbă pot fi îndepărtate ușor folosind un amestec de săpun lichid și apă oxigenată. Amestecă o lingură de săpun cu două linguri de apă oxigenată. Aplică pe pată, lasă zece minute și apoi clătește.

8. Oțetul poate împiedica decolorarea hainelor închise la culoare. Adaugă jumătate de pahar de oțet în mașina de spălat.

9. Folosește ulei de lavandă pentru a da hainelor tale un miros plăcut, de lungă durată. Dizolvă 12-15 picături în detergent înainte să-l adaugi în mașina de spălat.

10. Substanțele lipicioase, precum guma de mestecat, pot fi îndepărtate ușor de pe haine dacă le îngheți și apoi le freci.

11. Pudra de talc face minuni în îndepărtarea petelor uleioase de pe haine. Aplică pudră pe pată și las-o să acționeze câteva ore, apoi spală haine ca de obicei.

12. Poți scăpa de petele de cerneală de pe cămăși dacă aplici niște dezinfectant de mâini pe pată și aștepți zece minute.

 

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.