12 trucuri INGENIOASE pentru BAIE

Orice colţişor din casă poate fi confortabil – char și camerele cele mai practice pot fi tranformate în ceva minunat. Baia este locul tău de relaxare. După o zi obositoare, nimic nu e mai relaxant decât o baie cu spumă. Dacă vrei să te bucuri pe deplin de moementele de răsfăț, trebuie să știi că există câteva trucuri care te vor ajuta să faci din baia ta un spațiu foarte plăcut:

Iată câteva trucuri ingenioase, simple și ieftine pentru a-ți redecora baia:

#1

Poți să-ți faci un covoraș de baie din pietre de mare adevărate.

#2

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Coșurile de nuiele pot fi o alternativă excelentă pentru rafturile din baie, putând fi ușor prinse de perete.

#3

Instalarea unei polițe suplimentare lângă duș e utilă pentru a păstra diverse obiecte la îndemână.

#4

Recipientele pentru condmente se potrivesc oarte bine în baie și sunt utile pentru a depozita diverse lucruri.

#5


Obiectele mai mici pot fi păstrate în borcane de sticlă obișnuite.

#6

Agrafele de păr pot fi ținute la un loc dacă atașezi o bandă magnetică de perete. Nu le vei pierde niciodată.

#7

O scară mică decorativă poate fi folosită pe post de support de prosoape – nu e nevoie să găurești pereții.

#8

Pune toate produsele pe care le folosești în sticle identice și etichetează-le. Baia ta va fi mult mai stilată într-o clipă.

#9

Dacă ai o idee ingenioasă, poți confecționa o oglindă.

#10

Chiar dacă doar vopsești rama oglinzii, camera va părea mai veselă și mai stilată.

#11

Poți folosi un raft pentru a citi în timp ce te relaxezi într-o baie fierbinte.

#12

Adaugă câteva plante în baie pentru un miros mai proaspăt.

sursa: brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.