12 TRUCURI prin care să-ți faci casa să pară mai ELEGANTĂ

Fără îndoială, cu toții ne dorim să avem case precum cele de pe coperțile revistelor. Uneori ne străduim cu disperare să facem schimb[ri: mutăm mobila, aruncăm lucruri si cumăpărăm fiecare element decorativ pe care îl gasim în magazinele dedicate designului interior. Dar, nu este nevoie să facem toate aceste lucruri pentru a avea casa aranjată așa cum ne dorim. Trebuie doar sa știm câteva trucuri simple:

Iată 14 de idei geniala ale designerilor, care te vor inspira cu siguranță:

#1

1-oglinda-2844012

Oglinzile dau senzația de spațiu mai mare. Pune oglinzi pe ușile dulapurilor pentru a da un aer fresh și pentru a extinde vizual o cameră mică.#2

2-borcane-5170167

Amplasează borcane pe perete. Cu ajutorul lor vei economisi spațiu și îți vei face baia să arate mai bine.

#3

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

3-draperii-2157843

Folosește perdele cu imprimeuri colorate pentru a da un look mai fresh camerei.

#4

4-camera-2707975

Agață perdele aproape de tavan pentru a crea iluzia de ferestre mari.

#5

5-perdea-de-baie-8633584

O predea de duș mai lungă face baia să pară mai spațioasă. Utilizeaza aceeași idee pentru a obține iluzia unui tavan înalt în baie; atârnă perdeaua de duș cât mai apropate de tavan.

#65-televizor-2833393

Utilizează o tijă de duș pentru a ascunde firele.

#7

8-sertar-9837857

Folosește toate sertarele disponibile pentru a mări spațiul de stocare. Sertarele de sub pat te ajută să mărești spațiu pentru depozitarea și să păstrezi casa în ordine.

#8

11-intrerupatoare-4327165 Camuflează întrerupătoarele și prizele. Poți face ca întrerupătoarele și prizele să se potrivescă perfect cu desingnul casei prin decorarea lor.

#9

12-manere-aurii-9284194

Accentele de auriu dau o notă de stil. Folosește-le în mod discret în casa ta.

#10

9-camera-1888113 Joacă-te cu nuanțele pentru a da senzația unui tavan înalt. Nu vopsi pereții de sus pana jos cu aceeași culoare.

#11

12-cortina-2738023

Ascunde-ți patul după o draperie pentru a oferi unei camere utilizare dublă.

#12

14-calorifer-8196623 Colorează caloriferul. Nu e nevoie să ascunzi caloriferul, acesta poate deveni parte din decor dacă îi adaugi puțină culoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.