10 CALITĂȚI ale femeilor pe care BĂRBAȚII le adoră

Iată o listă cu trăsăturile de imagine şi de personalitate care le fac mereu pe femei populare şi dorite:

1. Încrederea în sine

Cei care se consideră atrăgători devin atrăgători pentru ceilalţi și nimic nu face o femeie mai frumoasă decât credința că este frumoasă.  Dacă o femeie e sigură că e irezistibilă, lumea nu va avea încotro decât să fie de acord cu ea.

2. Feminitate și neajutorare

E ușor să fii frumoasă – e greu să pari așa. Bărbații preferă femeile alături de care pot fi bărbați – să îi câștige afecțiunea, să aibă grijă de ea, să o ajute, toate aceste lucruri îi fac să se simte în elementul lor. Nu exagera însă cu neajuorarea.

3. Blândețea

FOLLOW ME

Să fii gata să îți pese, să prețuiești, să ierți – astea sunt lucrurile care disting o femeie cu adevărat frumoasă de o păpușă fără suflet. Să poți vedea binele în orice situație, să privești lumea cu ochi prietenoși, să iubești și să empatizezi sunt calități care te fac mai atractivă indiferent de cum arăți.

4. Independența

O femeie atractivă știe întotdeauna exact ceea ce vrea. Când se confruntă cu dificultăți, nu pierde vremea niciodată căutând să dea vina pe alții pentru greșelile ei. E stăpâna propriului său destin.

5. Abilitatea de a trăi în prezent

Femeile care știu cum să fie prezente în propriile vieți și să se bucure de fiecare moment care trece sunt mereu un magnet puternic pentru bărbați. Vitalitatea, optimismul, capacitatea de a rezista tentației de a se plânge și a-i critica pe alții – sunt calități ce te vor aduce în centrul atenției.

6. Să știe cum să se prezinte

De-a lungul timpului am învățat că ceea ce e cel mai important la o rochie este femeia care o poartă. O femeie îmbrăcată cu gust, care își cunoaște cele mai bune trăsături și face totul pentru a le accentua impresionează întotdeauna.

7. Să fie o gazdă bună

O femeie care poate găti și ține casa curată poate dobândi simpatia bărbaților creând o atmosferă specială de căldură și tihnă.

8. Capacitatea de a accepta fericirea

Bărbaților nu le plac femeile care se supără ușor, care sunt mereu nemulțumite de ceva sau cineva sau cele care cred că alți oameni trebuie să le facă fericite. Pe de altă parte, a fi dispusă să fii fericită, a nu uita să prețuiești oamenii pe care îi cunoști și a observa partea bună a vieții te transformă într-o persoană strălucitoare.

9. Abilitățile de comunicare

Bărbații caută compania femeilor deschise, sociabile, care știu să mențină o conversație interesantă fără să pară atotștiutoare. O femeie cu adevărat fermecătoare arată un interes real pentru tot ceea ce spune un bărbat, faptul că știe să asculte făcând-o mereu o companie de dorit.

10. Grația

Nu există femei urâte; există femei care nu știu cum să fie frumoase. Gesturile unei femei atractive sunt fine și grațioase. Mișcările ei denotă încredere în sine și faptul că s-a împăcat cu trupul său.

Pe lângă acestea, cel mai important e să rămâi tu însăți. Doar așa vei putea cunoaște pe acel cineva special căreia i-ai fost mereu destinată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.