#TIPS&TRICKS

13 COAFURI ușor de realizat pentru FEMEI

Scris de Laura P la 12 ianuarie 2018

Estefoarte dificil să îți aranjezi părul dimineața. Te trezești devreme și trebuie să te grăbești către muncă sau școală, dar în același timp și-ai dori să arăți excepțional. Am notat mai multe trucuri pentru a reuși asta, ușor și rapid.

1. Șuvițe înfășurate în jurul părului

Publicitate


Dacă îți place să îți ții părul desfăcut, poți încerca această coafură. Rotește o șuviță dintr-o parte și prinde-o la spatele părului. Repetă apoi cu o șuviță din cealaltă parte, pe care o vei pune sub prima șuviță. Prinde-le pe amândouă cu o agrafă.


2. Coadă cu împletitură într-o parte

Transformă o coadă obișnuită într-o coafură deosebită! Începe cu o împletitură spic pe o parte a capului și după ce ai terminat, strânge tot părul și prinde-l într-o coadă. În final, alege o șuviță de păr și ascunde elasticul pe care l-ai folosit pentru coadă.

Publicitate

3. Coc gogoașă

Aceasta este o coafură perfectă dacă ești în general foarte ocupată. Folosește un elastic special de coc ca să fie perfect, iar el va face toată treaba pentru tine. Fă două împletituri din părul rămas și învârtele în jurul cocului.

4. Răsucește și fixează

Publicitate

Este una dintre cele mai simple împletituri. Trebuie doar să îți răsucești o șuviță și să o prinzi într-o parte cu agrave așezate în X. Agrafele așezate în acest fel pot face un accesoriu perfect.

5. Părul pe o parte

Dă părul pe o parte, apoi alege o secțiune a părului din jurul cefei și leag-o cu un elastic.

6. Folosește o eșarfă pentru păr

Pune-ți o bentiță pe cap și apoi răsucește părul pe sub ea până ajungi la mijloc. Repetă procesul cu șuvițe din partea cealaltă.

7. Coc care arată ca o fundiță

Prinde-ți părul într-un coc lejer, lăsând o șuviță desfăcută. Apoi împarte cocul în două părți, trage șuvița rămasă printre ele și prinde-o cu o agrafă.

8. Bucle impresionante

Leagă-ți părul într-o coadă și folosește un ondulator. Folosește puțin fixativ și desfă părul. Buclele vor arăta mult mai natural.

9. O coadă cu mai mult volum

Prinde-ți părul în două cozi lejere și ascunde prima coadă cu cea de sus. Pe lâgă faptul că vei avea o coadă mai lungă, va avea și mai mult volum.

10. Fundiță la baza cocului

Prinde-ți părul într-un coc și pune o fundiță la baza lui. O să transforme un coc plictisitor într-o coafură interesantă.

11. Folosește o bentiță


Pune-ți o bentiță elastică pe păr, apoi răsucește prin ea șuviță cu șuviță. Asigură-te că părul este fixat bine pentru a nu se desprinde.

12. Aspect vintage

Deși după nume te duce cu gândul la ceva vechi, o coafură vintage este foarte cool și la modă. Dacă vrei să obții una, leagă-ți părul într-un coc sau coadă, apoi leagă o eșarfă în jurul cozii sau a cocului.

13. Coc lejer cu împletituri


Fă-ți o coadă și apoi împletește-o. Ia coada și prinde-o în vârful capului. Întoarce apoi împletitura invers și prinde-o cu o agrafă sub elasticul cozii inițiale. Poți folosi mai multe agrafe pentru a fi sigură că părul va rămâne în aceeași formă.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--