14 imagini care te vor face să vezi lumea cu alți ochi

Pe măsură ce lumea evoluează ai spune că tehnologia ne vine în ajutor și ne face să economisim timp ori să fim mai aproape de cei ce sunt departe. Adevărul este că lucrurile nu stau deloc așa și că pe măsură ce lumea virtuală s-a transformat și a căpătat noi dimensiuni, ne îndepărtăm unii de alții, devenim mai superficiali și pierdem din ce în ce mai mult timp cu ochii în telefon sau calculator.

Iată 14 imagini care te vor pune pe gânduri:

1.

Toată lumea e atât de ocupată cu telefoanele mobile sau tabletele, că nimeni nu mai e atent la aroma mâncării.

2.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Statusurile sunt mai importante decât oamenii.

3.

Puterea tehnologiei și a rețelelor de socializare ne-a atras atenția de la mntea, corpul și sufletul nostru.

4.

Nu ai timp de alte lucruri fiindcă vrei să afli ce mai e nou pe Facebook.

5.

Ce e mai important – banii, puterea sau dragostea? Dezbaterea continuă.

6.

Am evoluat atât, dar am uitat că încălzirea globală ucide natura.

7.

Sacrificiile unei mame nu mai sunt observate.

8.

Valoarea vieții s-a pierdut într-o lume plină de lăcomie. Chiar și când cineva cere ajutor, noi suntem ocupați să facem poze mai întâi.

9.

Televizoarele spală creierele.

10.

Oamenii sunt robiți și obsedați de bani, nimeni nu mai doarme liniștit.

11.

Telefoanele și tehnologia au întrecut interacțiunea umană.

12.

Oamenii vor mereu o lume virtuală.

13.

Libertatea discursului a devenit o capcană.

14.

Frumusețea e mai importantă decât inteligența.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.