14 lucruri pe care nu le știai despre CORPUL unei femei

Pentru toți cei care cred că oamenii seamănnă și că diferențele dintre sexe nu sunt atât de mari, iată câteva informații despre trupurile femeilor:

1. Inimile femeilor bat mai repede decât ale bărbaților.

2. Femeile ard calorii mai încet decât bărbații – cam 50kcal pe zi.

3. Femeile au o imunitate mai puternică.

4. Diametrul firelor de păr ale femeilor este de două ori mai mic decât în cazul bărbaților.

5. Femeile au de două ori mai mulți receptori pentru dulce pe limbă decât bărbații.

FOLLOW ME

6. Femeile pot să distingă culorile mult mai bine decât bărbații, deoarece senzitivitatea cromatică are o legătură directă cu cromozomul X.

7. Femeile clipesc de două ori mai mult decât bărbații.

8. Pielea femeilor este de zece ori mai sensibilă decât a bărbaților.

9. Femeile sunt mai flexibile decât bărbații, datorită geneticii.

10. Femeile pot detecta sunetele de frecvență înaltă mult mai bine decât bărbații.

11. 30% dintre femei au poftă de lucruri necomestibile când sunt însărcinate.

12. Femeile plâng, în medie, de 30-64 ori pe an, iar bărbații de numai 6-17 ori.

De ce plânge? Plânge pentru că e prea delicată și pentru că e prea puternică și pentru că gândește cu inima, nu cu mintea. Nimeni nu și-a putut da seama exact ce se întâmplă în mintea unei femei. Inima și mintea ei se luptă mereu și de cele mai multe ori câștigă inima. Femeile sunt ființe speciale și ar trebui să fie tratate ca atare: cei care nu înțeleg asta sunt niște proști.

Iată câteva dintre lucrurile care le fac pe femei să plângă:

7. Hormonii

Hormonii, dacă funcționează cum trebuie, le vor face pe femei să fie foarte sensibile și emotive în zilele în care li se apropie menstruația. O femeie va fi mult mai vulnerabilă din punct de vedere emoțional atunci decât în alte zile. Va reacționa easgerat și până la urmă va recunoaște că a făcut asta – dar nu ar fi înțelept să râzi de ea.

6. Filmele lacrimogene

Femeile plâng la filmele prea sentimentale sau când aud povești emoționante, deoarece se implică foarte mult și au impresia că sunt prietenele protagonistei sau chiar protagonista. Dacă acesteia i se întâmplă ceva rău, femeile plâng pentru că îi pot simți durerea.

5. Tensiunea

Femeile sunt mereu îngrijorate pentru un lucru sau altul. Mereu sunt preocupate de ceva. Se gândesc la sănătatea membrilor familiei, la ce vor mânca, la fericirea prietenilorlor, la cum decurge ziua soților etc. Se gândesc și la ele – la carieră, la reputație, la cum arată etc. Femeile ar putea să plângă din cauza eșecurilor chiar înainte de a trăi unul.

4. Gesturile emoționante

Femeile sunt foarte emotive și pot să plângă atunci când cineva face un gest foarte înduioșător – de pildă atunci când primesc un cadou atunci când se așteaptă mai puțin. Ar putea să plângă și atunci când le iei în brațe după ce au avut o zi nu foarte bună la serviciu.

3. Nunțile

E foarte probabil ca toate femeile prezente la o nuntă să plângă: pentru că sunt martore la uniunea a două persoane dragi, pentru că mireasa va sta departe de părinții săi, acum că s-a căsătorit, pentru că le amintește de nunta lor etc. Femeile necăsătorite plâng pentru că își doresc să-și găsească și ele curând un partener și să fie la fel de fericite precum mireasa.

2. Momentele în care trebuie să își ia la revedere

Femeilor le e greu să se despartă de oameni. Familia și prietenii au prioritate în viața femeilor. Nu le place să stea foarte mult timp departe de cei dragi – își vor face multe griji pentru ei. Femeilor le place să aibă grijă de persoanele pe care le iubesc.

1. Amintirile

Femeile sunt ființe care pot petrece ore întregi gândindu-se la trecut și pot să plângă și când își amintesc de momentele pozitive și când își amintesc de cele negative. Acestea sunt la fel de importante în viața unei femei.

13. Încă de la naștere, simțul mirosului e mai dezvoltat la femei decât la bărbați.

14. Femeile au mai mulți receptori de durere, așa că ele experimentează dureri mai puternice. Ele au însă un prag al durerii mai mic decât bărbații. Dacă lucrurile ar sta altfel, nicio femeie nu ar putea să suporte nașterea naturală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.