14 POZE pe care le vor înțelege toți cei care au PISICĂ


Te-ai gândit vreodată să-ți iei o pisică? Dacă e așa, aruncă o privire la aceste poze haioase pentru a vedea modul în care pisicile îți vor schimba viața. Au nevoie de multă atenție și se pot dovedi a fi destul de egoiste.

Dar nu fi prea speriat! Deși e o mare responsablitate, să-ți iei o pisică s-ar putea dovedi a fi cea mai bună idee pe care ai avut-o vreodată! Sunt foarte jucăușe și se atașează repede de stăpânii lor. S-ar putea să te înveselească în cele mai triste momente.

Animalele de companie aduc mereu bucurie, dar este sigur că cei care locuiesc alături de pisicuţe au o viaţă foarte interesantă – fie pentru că felinele sunt afectuoase, fie pentru că sunt capricioase.

Iată câteva infomații pe care ar trebui să le știi despre pisici:


1. După câine, pisica este al doilea cel mai răspândit animal de companie din lume

Foarte mulți oameni sunt atrași de pisicuțe pentru că acestea simbolizează frumusețea și seducția. Totodată, pisicile sunt admirate datorită unor caracterisitici precum independența și personalitatea puternică. Pentru că este un animal de talie mică și autonom este alegerea perfectă pentru cei ce-și doresc să aibă un animal de casă și locuiesc în apartament.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

2. Unii oameni cred, în mod eronat, că pisicile sunt mai fericite dacă au posibilitatea de a ieși din casă

Adevărul este că pisicile de apartament au un stil de viață care le-a obișnuit să trăiască în apartament de mici. O felină care nu intră prea mult în contact cu lumea din exterior are un grad mai scăzut de a contacta boli.

3. Indiferent de mediul în care trăiește, pisica trebuie să mănânce de două ori pe zi

4. Nu trebuie să speli pisica decât dacă e absolut necesar.  Dacă ești nevoit să-i faci baie, folosește un săpun special, nedegresant, căci altfel riști ca blana pisicii să-și piardă impermeabilitatea, caz în care pisica poate muri de frig. Nu uita că pisiciel au propriul ritual de curățenie. Dacă pisica ta e bolnavă sau tulburată, e un semn care ar trebui să te îngrijoreze.

5. Periază-ți pisica des, altfel, părul va ajunge în stomacul pisicii

6. O pisică are nevoie de 16 ore de somn pe zi

Lipsa somnului duce la diminuarea rezisteței, va slăbi, se va îmbolnăvi, iar blana își va pierde din strălucire.

7. Asigură-i un obiect care să-i permită să-și ascută gheruțele, altfel va fi nevoită să improvizeze și să se folosească de mobilier.

Care îți place mai mult?

1. Sunt grăsuțe și buclucașe

1-14-3460508 2-11-2063098

2. Se pot alia repede cu inamicii lor, câinii

3-13-4078137

3. De această privire vei avea parte atunci când mănânci

4-14-8193305

4. Nu vei mai avea nevoie de alte decorațiuni

5-9-1356049

5. Așa va arăta telefonul tău

6-7-5924488

6. Vei încerca din răsputeri să faci un selfie reușit… în zadar.

7-8-5338355

7. Oricâte pătuțuri i-ai cumpăra, o să stea tot unde vrea.

8-7-4942199

8. Nu e mereu gingașă și drăguță.

9-6-9745641

9. Hainele tale vor fi accesorizate.

10-6-4961670

10. Va trebui să te obișnuiești cu atacuri neașteptate.

11-3-9342112

11. Va trebui să alegi între o pisică și plante.

12-3-7139040

12. Pisicile nu vor face prea multe pentru tine.

13-2-4492236

13. O să bea apă de unde vrea ea.

14-1-8752369

14. Peștele și laptele nu sunt sigurele alimente care-i plac?

15-1-8073626

 

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.