14 TRUCURI de frumusețe utile pentru orice FEMEIE

Fiecare femeie vrea să arate cât mai atractiv, chiar și după o zi grea de muncă sau după o noapte grea. Iată câteva trucuri care vor face viața oricărei femei mult mai ușoară și care te vor ajuta să exonomisești timp și energie.

14. Un creion de ochi și un balsam de buze

Poțisăînmoicapătulunuicreion de ochiîntr-un balsam de buzepentru a-l face maimoaleînainte de folosire.

13. Hashtag și smokey eyes

Pentru un machiaj smokey eyes fantastic, desenează un hashtag pe colțul exterior al pleoapei, apoi blenduiește-l delicat cu o pensulă. Exersează acest procedeu și vei arăta minunat.

11. O sticlă de deodorant și ulei

FOLLOW ME

O sticlă goală de deodorant roll on te poate ajuta de minune cu masajul. Pune câteva picături pe față și apoi răspândește-l cu ajutorul sticlei de deodorant.

15. Miere și lămâie

Masca de miere și lămâie te poate ajuta să scapi în mod natural de punctele negre.

10. Crema de mâini și oțetul de mere

Dacă tot ai impresia că pielea ta este uscată chiar și după ce o hidratezi, adaugă câteva picături de oțet de mere în crema ta. Vei avea o piele fină ca de bebeluș într-o săptămână.

9. Bandă adezivă sau plasturi pentru degetele tale

Purtareauneiperechinoi de pantofi cu toc poatepunepresiuneputernicăasuprapicioarelor tale șiasupranervuluilocalizatîntre al treileași al patruleadeget. Ca săîți fie maiușorsămergi pe tocurile tale favorite, leagă-țiacestedegeteîmpreună.

8. Spumă de ras și zahăr

Acest scrub foarte eficient din spumă de ras și zahăr îți va face pielea moale și mătăsoasă.

7. Petele de pe unghii lăsate de oja închisă la culoare

Cel mai bun mod de a scăpa de petele de ojă întunecată de pe unghii e să le înmoi într-un amestec de apă caldă, apă oxigenată și praf de copt.

6. Dermatograful și soluțiile pentru lentilele de contact

Pentru a-ți readuce dermatograful uscat la viașă, doar adaugă în el câteva picături din soluția pentru lentilele de contact.

5. Oja cu sclipici și folia de aluminiu

Pentru a scăpa de oja cu sclipici, pune niște dischete de bumbac înmuiate în acetonă pe unghii, apoi înfășoară-ți degetele în folie pentru cinci minute.

4. Buzele și pasta de dinți

Pasta de dinți obișnuită îți poate face buzele să pară mai pline și mai expresive. Aplic-o pe buze și las-o acolo câteva minute înainte de a te clăti.

3. Lămâie pentru călcâiele tale

Lămâia este o soluție grozavă pentru călcâiele crăpate și uscate.

2. Balsamul de buze și pomeții

Highlighter-ulscumppoate fi înlocuit cu ușurință cu un balsam de buze. Ai nevoiesăaplicidoarpuținpentru a obțineefectuldorit.

1. Ochelarii și săpunul Iarna

ochelarii se aburesc atunci când intri înapoi în casă după ce ai stat afară în frig. Pentru a preveni asta, freacă niște săpun pe lentile, așteaptă câteva minute, apoi șterge-i cu o lavetă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.