14 TRUCURI de frumusețe utile pentru orice FEMEIE


Fiecare femeie vrea să arate cât mai atractiv, chiar și după o zi grea de muncă sau după o noapte grea. Iată câteva trucuri care vor face viața oricărei femei mult mai ușoară și care te vor ajuta să exonomisești timp și energie.

14. Un creion de ochi și un balsam de buze

Poțisăînmoicapătulunuicreion de ochiîntr-un balsam de buzepentru a-l face maimoaleînainte de folosire.

13. Hashtag și smokey eyes


Pentru un machiaj smokey eyes fantastic, desenează un hashtag pe colțul exterior al pleoapei, apoi blenduiește-l delicat cu o pensulă. Exersează acest procedeu și vei arăta minunat.

11. O sticlă de deodorant și ulei

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

O sticlă goală de deodorant roll on te poate ajuta de minune cu masajul. Pune câteva picături pe față și apoi răspândește-l cu ajutorul sticlei de deodorant.

15. Miere și lămâie

Masca de miere și lămâie te poate ajuta să scapi în mod natural de punctele negre.

10. Crema de mâini și oțetul de mere

Dacă tot ai impresia că pielea ta este uscată chiar și după ce o hidratezi, adaugă câteva picături de oțet de mere în crema ta. Vei avea o piele fină ca de bebeluș într-o săptămână.

9. Bandă adezivă sau plasturi pentru degetele tale

Purtareauneiperechinoi de pantofi cu toc poatepunepresiuneputernicăasuprapicioarelor tale șiasupranervuluilocalizatîntre al treileași al patruleadeget. Ca săîți fie maiușorsămergi pe tocurile tale favorite, leagă-țiacestedegeteîmpreună.

8. Spumă de ras și zahăr

Acest scrub foarte eficient din spumă de ras și zahăr îți va face pielea moale și mătăsoasă.

7. Petele de pe unghii lăsate de oja închisă la culoare

Cel mai bun mod de a scăpa de petele de ojă întunecată de pe unghii e să le înmoi într-un amestec de apă caldă, apă oxigenată și praf de copt.

6. Dermatograful și soluțiile pentru lentilele de contact

Pentru a-ți readuce dermatograful uscat la viașă, doar adaugă în el câteva picături din soluția pentru lentilele de contact.

5. Oja cu sclipici și folia de aluminiu

Pentru a scăpa de oja cu sclipici, pune niște dischete de bumbac înmuiate în acetonă pe unghii, apoi înfășoară-ți degetele în folie pentru cinci minute.

4. Buzele și pasta de dinți

Pasta de dinți obișnuită îți poate face buzele să pară mai pline și mai expresive. Aplic-o pe buze și las-o acolo câteva minute înainte de a te clăti.

3. Lămâie pentru călcâiele tale

Lămâia este o soluție grozavă pentru călcâiele crăpate și uscate.

2. Balsamul de buze și pomeții

Highlighter-ulscumppoate fi înlocuit cu ușurință cu un balsam de buze. Ai nevoiesăaplicidoarpuținpentru a obțineefectuldorit.

1. Ochelarii și săpunul Iarna

ochelarii se aburesc atunci când intri înapoi în casă după ce ai stat afară în frig. Pentru a preveni asta, freacă niște săpun pe lentile, așteaptă câteva minute, apoi șterge-i cu o lavetă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.