14 TRUCURI de frumusețe utile pentru orice FEMEIE

Fiecare femeie vrea să arate cât mai atractiv, chiar și după o zi grea de muncă sau după o noapte grea. Iată câteva trucuri care vor face viața oricărei femei mult mai ușoară și care te vor ajuta să exonomisești timp și energie.

14. Un creion de ochi și un balsam de buze

Poțisăînmoicapătulunuicreion de ochiîntr-un balsam de buzepentru a-l face maimoaleînainte de folosire.

13. Hashtag și smokey eyes

Pentru un machiaj smokey eyes fantastic, desenează un hashtag pe colțul exterior al pleoapei, apoi blenduiește-l delicat cu o pensulă. Exersează acest procedeu și vei arăta minunat.

11. O sticlă de deodorant și ulei

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

O sticlă goală de deodorant roll on te poate ajuta de minune cu masajul. Pune câteva picături pe față și apoi răspândește-l cu ajutorul sticlei de deodorant.

15. Miere și lămâie

Masca de miere și lămâie te poate ajuta să scapi în mod natural de punctele negre.

10. Crema de mâini și oțetul de mere

Dacă tot ai impresia că pielea ta este uscată chiar și după ce o hidratezi, adaugă câteva picături de oțet de mere în crema ta. Vei avea o piele fină ca de bebeluș într-o săptămână.

9. Bandă adezivă sau plasturi pentru degetele tale

Purtareauneiperechinoi de pantofi cu toc poatepunepresiuneputernicăasuprapicioarelor tale șiasupranervuluilocalizatîntre al treileași al patruleadeget. Ca săîți fie maiușorsămergi pe tocurile tale favorite, leagă-țiacestedegeteîmpreună.

8. Spumă de ras și zahăr

Acest scrub foarte eficient din spumă de ras și zahăr îți va face pielea moale și mătăsoasă.

7. Petele de pe unghii lăsate de oja închisă la culoare

Cel mai bun mod de a scăpa de petele de ojă întunecată de pe unghii e să le înmoi într-un amestec de apă caldă, apă oxigenată și praf de copt.

6. Dermatograful și soluțiile pentru lentilele de contact

Pentru a-ți readuce dermatograful uscat la viașă, doar adaugă în el câteva picături din soluția pentru lentilele de contact.

5. Oja cu sclipici și folia de aluminiu

Pentru a scăpa de oja cu sclipici, pune niște dischete de bumbac înmuiate în acetonă pe unghii, apoi înfășoară-ți degetele în folie pentru cinci minute.

4. Buzele și pasta de dinți

Pasta de dinți obișnuită îți poate face buzele să pară mai pline și mai expresive. Aplic-o pe buze și las-o acolo câteva minute înainte de a te clăti.

3. Lămâie pentru călcâiele tale

Lămâia este o soluție grozavă pentru călcâiele crăpate și uscate.

2. Balsamul de buze și pomeții

Highlighter-ulscumppoate fi înlocuit cu ușurință cu un balsam de buze. Ai nevoiesăaplicidoarpuținpentru a obțineefectuldorit.

1. Ochelarii și săpunul Iarna

ochelarii se aburesc atunci când intri înapoi în casă după ce ai stat afară în frig. Pentru a preveni asta, freacă niște săpun pe lentile, așteaptă câteva minute, apoi șterge-i cu o lavetă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.