15 idei de DECORAȚIUNI care îți vor face CASA mult mai FRUMOASĂ

Indiferent cât de drăguță e casa ta deja, întotdeauna e loc de mai bine. Cum? Cu ajutorul unor decorațiuni făcute în casă. Pot fi confecționate într-o noapte și nu e nevoie să cheltuiești mulți bani. Iată câteva dintre cele mai simpatice idei:

1. Borcane drăguțe

Borcanele simple pentru depozitarea lucrurilor sunt plictisitoare. Transformă-le desenându-le expresii faciale cu ajutorul vopsselurilor acrilice. Nu e foarte greu să faci acestre mici minuni cu mâinile tale.

2. Borcane strălucitoare

Acesta e un alt mod de a decora borcanele, sticlele și alte recipiente. Pentru asta nu ai nevoie de foarte multe lucruri, în afară de lipici și sclipici.

3. Litere uriașe din flori

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Literele din flori artificiale erau folosite exclusive ca decorații de vacanță. Se pare însă că sunt perfecte pentru a-ți decora casa în orice moment, după cum se vede în poză.

4. Ciucurii pot fi folosiți oriunde

Ciucurii și pampoanele sunt un dar divin pentru decorațiunile interioare confecționate de mână. Nu e greu să îi / le atașezi la pături, perne, perdele, coșuri sau chiar haine.

5. Cuier pentru căni

Dacă ai strâns câteva căni frumoase, nu e nevoie să le ascunzi în dulap – lasă-le undeva la vedere, să se bucure toată lumea de ele. În plus, dacă le pui într-un cuier cum e cel de mai sus, vor fi mai la îndemână și le vei putea usca mai târziu.

6. Perete pentru amintirile din călătorii

Iubitorii de călătorii vor adora această idee, care îți permite să marchezi locul în care ai fost și să atașezi fotografii.

7. Casete pentru „comorile” din călătorii

Pentru cei care vor să-și admire din când în când fotografiile din călătorii, iată o altă idee simpatico de a-ți păstra lucrurile dragi.

8. Decorațiuni din grâu pentru masă

Un buchet uscat de grâu poate fi o decorațiune excelentă pentru masa ta. Spre deosebire de florile proaspăt tăiae, va rezista mult mai mult.

9. Cutiile vechi devin cutii frumoase

Nu abandona cutiile vechi din lemn. Le poți înfrumuseșa ușor.

10. Aranjează-ți cârligele

Agață cârligele de rufe undeva la cedere, scriind pe ele numele zilelor săptămânii și prinzând bilețele cu lucrurile pe care le ai de făcut. Acest lucru va fi folositor pentru copii, studenți și orice persoană care nu vrea să scape nimic din vedere.

11. Detalii geometrice

Pentru a adăuga puțină geometrie, poți folosi bandă adezivă și vopsea.

12. Păsări din piatră

Pentru un stil mai ecologic, ia niște pietricele și lipește-le de o cutie de carton sau de lemn, apoi desenează piciorușele și ciocurile.

13. Rame pentru fotografii

Poți să confecționezi niște rame frumoase cu ajutorul unor bețișoare de înghețată colorate.

14. Cuiere cu mânere diferite

Cine a spus că trebuie să fie toate la fel? Fă-ți un cuier interesant – nu e greu.

15. Perne în formă de plăcintă

Dacă îți plac dulciurile și lucrurile colorate, sigur îți vor plăcea aceste perne drăguțe.

Citește și: 10 idei MINUNATE de decorațiuni interioare

Nu trebuie să investești mulți bani pentru a-ți face casa confortabilă și elegantă. Ai nevoie de puțină răbdare, câteva ustensile de uz casnic, puțină imaginație și dorința de a schimba ceva.

Iată cum poți schimba aspectul apartamentului tău fără cheltuieli mari:

#1

1-65-4890426
Creează-ți singură decorațiunile pentru ghivecele de flori. Ai nevoie doar de câteva ghivece colorate, puțină vopsea și de creativitate.

#2

2-54-3985265
Confecționează ceasuri de perete. Dacă vrei să îți cumperi un astfel de ceas, e posibil să trebuiască să dai o avere pe el, dar, dacă ți-l faci singură, vei economisi cu siguranță. Nu este așa de complicat!

#3

3-52-5347731
Transformă un dulapvechiîntr-un mini-bar. Încazcă ai încasă un dulapvechicăruia nu îimaigăsești o întrebuințare, acestaeste un mod perfect de a-l readuce la viață.

#4

4-57-7950548
Bucătăria este partea din apartament care întotdeuna va fi prea mică, indiferent de cât de mare este ea de fapt. De aceea, în loc să montezi dulapuri foarte mari, folosește rafturi deschise.

#5

5-50-1659581
Montează-ți rafturi suplimentare pentru a pune condimentele. Acesta este un alt truc pentru a salva spațiu în bucătăria ta. Poți creea cu ușurință un raft pentru a pune condimentele.

#6

6-53-4280410
Folosește-te de ușile dulapurilor. Părțile de interiorul ale ușilor poat fi folostie cu ușurință pe post de loc de depozitare.

#7

7-50-5498784
Vopsește-ți covorul de la intrare în diferite culori. Acesta poate schimba foarte mult aspectul casei tale. Trebuie doar să îl vopsești în culori intense și neobișnuite.

#8

8-45-9143799
Creează un covor de baie din produse naturale. Plutaeste un material natural care se usucăfoarterepedeșimenținecăldură. Este plăcutsăcalci pe un astfel de covor.

#9

9-36-1211502
Adaugă o pată de culoare pe uși. Aceasta este o idee foarte bună dacă vrei să faci schimbări în casă, dar fără să fie prea radicale.

#10

10-31-9147358
Decorează-ți umerașele. Este o idee foarte bună dacă ai în casă un șifonier deschis. Și chiar dacă ai doar dulapuri închise, de fiecare data când le vei vedea, umerașele te vor bine dispune.

Citește și: 15 idei GENIALE pentru CASA ta

Deși nu avem cu toții studii în domeniu, foarte mulți dintre noi ne planificăm amănunțim cum am vrea să arate casa noastră, mutăm mobilierul după cum credem că ar fi mai bine și răsfoim cataloage de design interior, în speranța că vom reuși cândva să avem o casă de vis.

Dacă te lași descurajat de prețurile mari, află că există foarte multe soluții la îndemână.Nu ai nevoie de mulţi bani pentru a-ți face apartamentul să pară stilat și luxos. Trebuie doar să-ți folosești imaginația.

Iată 15 idei care ar putea să te inspire:

Împletiturile vor face perdelele obișnuite să pară elegante

Un frigider alb simplu poate fi transformat cu ajutorul unor benzi decorative

Oglinzile pe uși dau impresia unui spațiu de locuit mai mare

Îți poți decora perdeaua de duș cu fundițe

Perdelele transparente de diferite nuanțe pot însufleți locul

Abajururile sau închizătorile pot fi folosite pe post de legături pentru perdele

Un panou de ventilație decorat arată mult mai bine, nu crezi?

Rafturile aglomerate pot fi ascunse după draperii

Cablurile de televizor pot fi ascunse folosind bara de la perdeaua de duș

Autocolantele din vinil pot fi decorațiuni interioare interesante

Dacă fixezi șinele de draperii în tavan deasupra patului, camera ta va părea mult mai interesantă

Șinele de draperii rotunde fac ferestrele să pară mult mai mari

Dacă vopsești două treimi de jos din pereți, tavanul va părea mai înalt

Încearcă să pui plasma în rame de tablou – e ușor de făcut și arată foarte șic

Vopsirea părților laterale ale sertarelor poate face dormitorul copiilor să arate mai vesel

Citețte și: Cum să dai o nouă viață obiectelor vechi

Cu toții avem în casă lucuri pe care nu le mai folosim de multă vreme, dar nu putem renunța la ele, pentru că avem impresia că vom avea nevoie de ele cândva. Ei bine, dacă s-a dovedit că în forma inițială nu îți mai folosesc la nimic, de ce nu încerci să le dai o nouă întrebuințare?

Iată cum poți transforma lucrurile vechi, de care te lovești tot timpul atunci când faci curățenie, în adevărate comori!

13 idei inventive de recondiționare a lucrurilor vechi:

1-oglinda-5617501
Poți transforma vechile rachete de tenis în oglinzi foarte draguțe cu efort minim.
2-copca-8008691
Dintr-o cutie veche de ton și din clești de prins hainele poți realiza niște ghivece frumoase de flori.
3-raft-4228412
Rafturi făcute din cărți vechi.
4-valiza-6922367
Dintr-o valiză veche poți face o canapea foarte drăguță.
5-miniute-6486386
Folosește o minge vechie de tenis pentru a face un suport amuzant.
6-baldachin-5759014
O trambulină stricată se poate transforma ușor într-un hamac.
8-linguri-7546207
Aici este o idee foarte bună de a da un alt aspect lingurilor vechi.
7-lampa-2492951
Un bec obișnuit și câteva bucăți de carton sunt tot ce ai nevoie pentru a crea o lampă de noapte.
11-bec-1859583
Transformă un bec într-o vază de flori.
12-ceasca-3522404
Ceștile de cafea și farfuioarele pot fi transformate într-un candelabru plin de farmec și eleganță.
13-pat-pisica-4471146
Ia o valiza de epocă și transform-o într-un pat confortabil pentru animalele de companie.
9-flori-2147276
Un dulap vechi îți poate transforma gradina într-un loc magic.
10-decoratiuni-2008357
Folosește un butoi vechi pentru a face o ramă de oglindă deosebită.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.