15 idei GENIALE pentru CASA ta

Deși nu avem cu toții studii în domeniu, foarte mulți dintre noi ne planificăm amănunțim cum am vrea să arate casa noastră, mutăm mobilierul după cum credem că ar fi mai bine și răsfoim cataloage de design interior, în speranța că vom reuși cândva să avem o casă de vis.

Dacă te lași descurajat de prețurile mari, află că există foarte multe soluții la îndemână.Nu ai nevoie de mulţi bani pentru a-ți face apartamentul să pară stilat și luxos. Trebuie doar să-ți folosești imaginația.

Iată 15 idei care ar putea să te inspire:

Împletiturile vor face perdelele obișnuite să pară elegante

Un frigider alb simplu poate fi transformat cu ajutorul unor benzi decorative

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Oglinzile pe uși dau impresia unui spațiu de locuit mai mare

Îți poți decora perdeaua de duș cu fundițe

Perdelele transparente de diferite nuanțe pot însufleți locul

Abajururile sau închizătorile pot fi folosite pe post de legături pentru perdele

Un panou de ventilație decorat arată mult mai bine, nu crezi?

Rafturile aglomerate pot fi ascunse după draperii

Cablurile de televizor pot fi ascunse folosind bara de la perdeaua de duș

Autocolantele din vinil pot fi decorațiuni interioare interesante

Dacă fixezi șinele de draperii în tavan deasupra patului, camera ta va părea mult mai interesantă

Șinele de draperii rotunde fac ferestrele să pară mult mai mari

Dacă vopsești două treimi de jos din pereți, tavanul va părea mai înalt

Încearcă să pui plasma în rame de tablou – e ușor de făcut și arată foarte șic

Vopsirea părților laterale ale sertarelor poate face dormitorul copiilor să arate mai vesel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.