15 modalități prin care să faci o FEMEIE să se simtă IUBITĂ

Femeile! Ființele delicate cu ten impecabil și inimă mare. Băieții sunt adesea puși în dificultate atunci când vine vorba de modurile prin care le-ar putea cuceri. Probabil ai văzut și tu meme-uri despre cât de greu este să ajungi la inima lor, dar trebuie să știi că nu este imposibil.

Iată 15 secrete care te vor ajuta să fii partenerul perfect.

1. Recunoaște-i meritele

Este un lucru știut faptul că femeile sunt cele care se sacrifică cel mai mult pentru familie. Ar trebui să-i mulțumești pentru tot ceea ce face pentru tine și pentru casă și să îi apreciezi munca. Vorbele frumoase îi vor ajunge direct la inimă și se va bucura să depună și mai mult efort pentru a ieși totul perfect.

2. Petrece timp liber cu ea

Job-ul poate afecta în mod negativ o relație. Încearcă să nu te afunzi prea mult în treburile de la serviciu și să nu o neglijezi. Cum prinzi o pauză, dă-i un mesaj în care să-i spui cât de dor îți este de ea și că-ți dorești să faceți o plimbare romantică după cină. Astfel de gesturi o vor apropia și mai mult de tine și se va simți foarte specială.

FOLLOW ME

3. Acceptă-i trecutul

Nimeni nu este perfect. Unele lucruri chiar nu pot fi schimbate la un om. Trecutul nu ar trebui să intervină niciodată în relația voastră. Accept-o cu toate alegerile ei din trecut și convinge-o că ești alături de ea indiferent de situație. Prezentul și viitorul contează.

4. Nu încerca să o schimbi

Pentru ca o relație să funcționeze, ambii parteneri trebuie să se simtă confortabil unul cu celălalt. Așadar, acceptă modul în care vorbește, mănâncă, se îmbracă sau felul de a gândi în anumite situații. Nu o judeca și nu îi reproșa continuu că nu face un lucru așa cum ai vrea tu.

5. Compasiunea este cheia

Focusează-te pe problemele ei. Empatia este extrem de importantă. Fii alături de ea atunci când este supărată și încearcă să o ajuți în situațiile critice.

6. Fii un bun ascultător

Dacă nu știi să o asculți, va crede că nu te interesează ceea ce crede sau simte. Mulți băieți au problema asta. Deși au sentimente puternice, nu știu cum să asculte cu atenție și cum să înțeleagă anumite subtilități. Fii atent numai și numai la ea.

7. Fii onest

Onestitatea este esențială în orice relație. Astfel, ea va căpăta încredere în tine și îți va lua în considerare părerile.

8. Fii deschis cu ea

Certurile sunt normale într-o relație. Important este să știi cum să treci peste ele. Fii deschis, comunică mereu și nu lăsa nicio problemă nediscutată.

9. Fii cât mai apropiat de ea

Spune-i cât este de frumoasă în fiecare dimineață. Fă-o să se simtă apropiată de tine și să nu ascundă niciodată nimic. Este important să știe că ești acolo pentru ea, mai ales în momentele grele.

10. Schimbă-i percepția despre viață

Viața este frumoasă și orice problemă poate fi rezolvată în cele din urmă. Încurajaz-o atunci când își pierde încrederea în sine și arată-i partea plină a oricărei situații.

11. Cumpără-i dulciuri

Femeile adoră cadourile. Ciocolata este unul dintre preferatele lor. Aceasta le schimbă total starea de spirit. Nu ai nevoie de mulți bani pentru a face-o fericită. Gesturile mici o vor impresiona și o vor face să se simtă specială.

12. Arată-i ca este importantă pentru tine

Femeile doresc să știe că sunt prioritare în viața iubiților lor. Spune-i mereu cât contează pentru tine și fii mereu lângă ea cand trece printr-o pasă mai proastă.

13. Spune-i ce simți

Nu te teme de a face declarații de dragoste. Spune-i lucruri frumoase și convinge-o de sentimentele tale. Nu pune o barieră între voi. Dacă ai o stare proastă, spune-i. Deschide-te în fața ei și se va simți bine știind că te poate ajuta.

14. Fii în formă

Femeile adoră bărbații care se îngrijesc și care au un corp bine lucrat. Se va simți mândră că te are și te va considera un tip ambițios.

15. Fă-o să râdă

Simțul umorului este extrem de important. Fă-o să râdă și îi vei ajunge la inima! Astfel, vei putea evita situațiile mai dificile făcând o glumă care va destinde atmosfera. Umorul este esențial într-o relație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.