15 obiecte vestimentare pe care toți le URAU și acum le POARTĂ din nou

Moda este foarte subiectivă și instabilă. Astfel că nu prea mai este de mirare că lumea poartă în ziua de astăzi obiecte vestimentare sau accesorii ce erau la mare căutare acum mulți ani. Se pare că moda mereu revine.

Iată o listă cu lucrurile de care lumea obișnuia să râdă, dar pe care acum le poartă cu plăcere

1. Rochiile din satin

La sfârșitul secolului XX- începutul secolului XXI, rochia din satin se regăsea în dulapul oricărei fete pasionate de modă. Gwyneth Paltrow apărea îmbrăcată așa pe covorul roșu și atrăgea toate privirile. Cu timpul, rochia a ieșit din tendințe deoarece femeile au început să o asemene cu o cămașă de noapte. Însă, acum a reintrat în trend. Femeile din ziua de astăzi consideră această rochie foarte versatilă și o combină cu diferite jachete.

2. Bomberul

Acest tip de jachetă era unul des folosit de Michael Jackson. În ultimii ani, popularitatea bomberului a crescut și toată lumea îl poartă atât în ținute clasice, cât și casual.

FOLLOW ME

3. Salopeta

La un moment dat, salopetele erau asociate cu cei mici. Adulții au început să le poarte și ei ușor ușor. Înainte, acestea erau doar din denim. Acum, designerii au scos o mulțime de tipuri de salopete, pentru diferite stiluri. Este o îmbrăcăminte lejeră, simplă, dar cu un efect wow.

4. Flip Flops

La început, aceștia erau asociați doar cu mersul la plajă. Acum, oamenii îi poartă peste tot, chiar și la evenimente. Lumea îi adoră deoarece sunt foarte comozi.

5. Bustierele

Deși fuseseră la modă acum ceva vreme, topurile de acest gen nu mai erau purtate la fel de mult. În ultima vreme, acestea s-au bucurat de o mare popularitate. Femeile le consideră senzuale și reușesc să creeze tot felul de ținute.

6. Chokerul

În cazul în care nu știai, chokerul era foarte des folosit în anii 90. Pe atunci, era preferat doar de rockeri. Acum, chokerul este purtat de o mulțime de femei.

7. Pantalonii scurți de ciclism

Aceștia au fost destul de controversați. Vedetele au reintrodus în modă acești pantaloni, iar acum multe branduri sportive au început să-i comercializeze.

8. Brățările

Acest tip de brățări a fost foarte îndrăgit așa că moda a revenit la ele. Oamenii plătesc sume destul de mari pentru aceste brățări, din piele.

9. Platformele

La începutul secolului, sandalele cu platformă nu mai erau la modă, însă acum sunt în tendințe și designerii scot cât mai multe modele.

10. Agrafele de păr

La sfârșitul anilor 90, agrafele erau foarte populare. Între timp, oamenii au început să le considere infantile. Cu toate acestea, agrafele au reintrat în modă, iar acum sunt printre preferatele vedetelor.

11. Rochiile din denim

Deși se credea că acestea u dispărut definitiv iată că s-au întors. Denimul este în mare vogă, iar femeile au început să privească din nou cu ochi buni și rochiile din acest material. Designerii scot diferite tipuri de haine din denim, pentru orice eveniment.

12. Cordeluțele

Și acestea au fost extrem de populare la sfârșitul anilor 90. La fel ca celelelte de mai sus, la un moment dat, nu au mai fost la modă. Succesul lor n-a fost totuși uitat complet și iată cu femeile încep să le poarte din nou.

13. Agrafele în formă de fluture

Aceste agrafe amintesc de copilărie. În plus, au început să fie din nou căutate, dar mai mult în rândul copiilor.

14. Costumele de „pluș”

La începutul secolului XXI, fetele erau îndrăgostite de această vestimentație. Acum, acestea sunt printre preferatele familiei Kardashian.

15. Borsetele

Deși nu mai erau în tendințe de ceva vreme, designerii au început să producă o varietate de borsete, pentru diferite evenimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.