15 POZE care demonstrează cum arată cea mai FERICITĂ ZI din viața cuiva

Fericirea este starea pe care cu toții ne dorim să o atingem. Este indispensabilă și reprezintă un concept care te poate pune în dificultate dacă încerci să-l definești exact. Poate fi considerat drept acel moment de bucurie punctual, dar și starea de echilibru și liniște, pe o perioadă mai lungă de timp.

O mulțime de scriitori au încercat să definească fericirea într-o mulțime de feluri. Iată câteva exemple

Fericirea cuprinde cinci părţi. O parte este a lua hotărâri bune; a doua este a avea simţuri bune şi sănătate trupească; a treia este reuşita în ceea ce întreprinzi; a patra-i reputaţia bună printre oameni şi a cincea bunurilor folositoare pentru viaţă.” (Platon)

Din nenorocire, fericirea înseamnă în aparenţă ceva absolut şi tocmai de aceea se găsesc atâţia neghiobi care să se întrebe: „Ce e fericirea?” (Balzac)

În general, se crede că pentru a fi fericit ai nevoie de sănătate, bani și iubire. Totuși, unii oameni aleg să fie fericiți și să se bucure din lucruri atât de mărunte, chiar dacă poate nu au pe deplin casa sau mașina visată, chiar dacă nu sunt căsătoriți și chiar dacă poate au anumite probleme de sănătate.

Privește următorarele fotografii

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

1. Raiul pisicilor

Această pisică ar trebui să reprezinte un model pentru anumite persoane. Nu are nevoie de foarte multe lucruri pentru a se simți împlinită, doar de ceva ce-I place foarte tare-peștele

2. După operație


Această fată a surpins un moment extreme de fericit al vieții sale- momentul în care a putut să meargă din nou, după operația la glezne.

3. Partea bună a muncii murdare

3-munca-600x395-7352191

 

4. Pisica regăsită dupa 16 zile de la tornadă


O fotografie reprezentativă pentru unul dintre cele mai frumoase momente din viața acestei fete. – regăsirea pisicii sale

5. Tenul perfect

5-ten-600x562-9407191

Fata din imagine este extreme de fericită pentru că a reușit să-și trateze tenul.

6. Externarea


Acesta este chiar un moment emoționant. După ce a fost externat din spital, băiatul și-a vazut toții prietenii afară, care îl așteptau să vină acasă. Acesta a afirmat ca a fost una dintre cele mai frumoase zile din viața sa.

7. Iată cât de fericit este acest cățel în preajma noii sale prietene

8. Ultima misiune din Irak


Acest bărbat tocmai s-a întors din ultima misiune din Irak.

9. Fericirea oferită de sulul de hârtie igienică

10. Nașterea gemenilor

10-bebe-600x600-3399803

11. Tocmai ce a spus DA

11-da-600x402-7632696

12. Momentul în care s-a finalizat adopția

13. Plimbările confortabile cu avionul

13-poze-477x600-6948117

Acel moment când ai sufficient spațiu pentru picioarele tale.

14. Revederea cu tatăl

15. Împlinirea unui vis

Această fată a reușit să-și urmeze visul și să aibă parte de cel mai fericit moment, la 20 de ani, când a intrat la școala de muzică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.