#TIPS&TRICKS

15 PROBLEME pe care le vor înțelege toți cei care au copilărit în anii 90

Scris de Ela la 12 februarie 2018

Copiii din anii ’90 sunt unici: mulți dintre ei aveau deja un computer, dar puteau fi încă găsiți în curte. Dar copiii din acea vreme aveau și ei propriile probleme.

Iată lucrurile care te-au înfuriat în mijlocul anilor ’90:

Publicitate

1. Problema 1:


În timpul lecțiilor plictisitoare ai făcut deseori dintr-un creion și o riglă o jucărie. Însă de multe ori creionul zbura spre o destinație necunoscută, care îi atrăgea atenția profesorului.

2. Problema 2

Publicitate

Primu copil care aducea la școală tot felul de lucruri interesante, era cel mai invidiat. De exemplu, pixuri care miroseau frumos, fiecare în moduri diferite. I-ai rugat pe părinții tăi să-ți cumpere aceleași lucruri, dar de cele mai multe ori amânau achiziția.

3. Problema 3

Enciclopedia electronică pe disc nu era Wikipedia. În Rusia a fost „Marea Enciclopedie a lui Chiril și Metodiu”, iar în SUA – Encarta. Viața e mul mai ușoară cu Wikipedia însă.

Publicitate

4. Problema 4

Nu puteai să suni pe nimeni fără să te uiți într-o agendă sau un caiet.

5. Problema 5

Și conversațiile telefonice private cu un prieten arătau așa.

6. Problema 6

Chiar și jucăriile din acele zile ți-au testat mintea și rezistența la nervi. Primăvara războinicului (atunci, bineînțeles, nu știai că a fost numită așa) se încurca în mod constant.

7. Problema 7


Aproape ai înnebunit în încercarea de aranja inelele din acest joc.

8. Problema 8

Photoshop din copilărie nu ți-a lăsat atât de mult spațiu pentru creativitate.

9. Problema 9

Păpușile Barbie erau bune, dar părul lor, o lună mai târziu se transforma literalmete într-un fel de vată.

10. Problema 10

Album cu autocolante – motivul principal al expresiei „Mamă, cumpără-mi” în acele zile. Și, ca de obicei, prietenii tăi aveau primii toate albumele. Dar nu și tu.

11. Problema 11

Uneori, fără vreun motiv aparent, casetele au inițiat tragedii atât de mici. Sau mari dacă era vorba de caseta preferată.

12. Problema 12

Pentru a ajunge online, trebuia să aștepți ca cineva să termine să vorbească la telefonul de la domiciliu. Cum rămâne cu faptul că un fișier era descărcat timp de o jumătate de oră? Și cum rămâne cu faptul că nici măcar nu ai avut Internet o jumătate bună din copilărie ?

13. Problema 13


Pobabil aveai o grămadă de casete. Și chiar și ție ți-a fost prea lene să pui o casetă de fiecare dată în cutia ei. Ai plătit pentru asta mai târziu , când a trebuit să scoți toate casetele din cutii în căutarea filmului preferat.

14. Problema 14

Din anumite motive, te-a deranjat că toate fotografiile tale urâte au fost văzute pentru prima oară de o persoană complet străină – angajatul din salonul foto.

15. Problema 15

Trebuia să devi chirurg pentru mouse-ul computerului când înceta să mai funcționeze.

Publicitate


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--