2 mari evenimente astrologice în această săptămână. Cum vom fi afectați

Impactul eclipsei lunare asupra semnelor zodiacale (Luna de sânge) din 8 noiembrie 2022 asupra semnelor zodiacale

Există șanse perfecte ca escapadele mentale de la începutul săptămânii să creeze simptome fizice legate de stres până la sfârșitul săptămânii.

În perioada 11 – 17 iulie 2022, tranzitele noastre astrologice săptămânale se joacă cu mintea noastră.

Săptămâna începe cu Luna în sextil cu Pluton, ceea ce accentuează sentimentul de fatalitate sau de gândire depresivă, iar acest lucru este doar înrăutățit de Luna opusă lui Mercur – un tranzit care ne blochează în gândirea noastră negativă, făcând din mintea noastră o închisoare de neevitat. Și, așa cum se întâmplă cu închisorile, ne simțim închiși, înghesuiți și blocați în propriul nostru spațiu mental.

De asemenea, săptămâna aceasta avem în față o Superlună Plină în Capricorn, care ne poate face să ne judecăm pentru că gândim în felul în care o facem. De exemplu, este posibil să ne simțim prost în legătură cu ceva și să ne judecăm pentru că suntem prea indulgenți cu noi înșine. Este vechiul sentiment „între ciocan și nicovală”. Blestemat dacă o faci, blestemat dacă nu o faci.

Am fi putut să o ținem la minimum dacă tranzitele mai tulburătoare ar fi fost ținute la distanță doar câteva zile, dar această săptămână este oarecum plină de probleme.

Când vine vorba de renunțarea la vise, avem Luna în conjuncție cu Pluton care se adaugă la nebunia Plutonului. Și în timp ce tranzite precum Luna în cuadratură cu Marte pot fi pline de furie, am putea să ne folosim de această putere pentru a ne scoate din această stare de autocompătimire și de gândire exagerată plină de drame.

FOLLOW ME

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.