HOROSCOP 2 septembrie: SCORPIONII își urmează sufletul, PEȘTII sunt în centrul atenției


Berbecii au nevoie de o pauză, iar Scorpionii trebuie să își urmeze sufletul

HOROSCOP Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ai stări foarte diverse astăzi, ba atingi culmile fericirii, ba te simți cu moralul la pământ. În această situație cel mai bine ar fi să stai retras și să te relaxezi pentru a-ți pune ordine în gânduri. Nu trebuie să te străduiești să faci tot ce ți-ai propus, corpul și sufletul tău au nevoie de un repaus.

HOROSCOP Taur (21 aprilie – 21 mai)


O zi care este marcată de timpul petrecut alături de prieteni. S-ar putea ca sfaturile acestora să te deranjeze însă ar trebui să ții cont de ele pentru că ai câteva lucruri de învățat. Deși ascunzi asta foarte bine, în secret visezi la o nouă iubire.

HOROSCOP Gemeni (22 mai – 21 iunie)

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

E o zi bună să faci câteva schimbări în mediul în care trăiești, poate să îți redecorezi locuința. Te preocupă de asemenea locul tău în societate, mai ales din punct de vedere al carierei. Chiar dacă lucrurile nu par pe placul tău în sfera carierei, nu trebuie să renunți la idealurile tale.

HOROSCOP Rac (22 iunie – 22 iulie)

Simți că rutina a pus stăpânire pe viața ta și îți dorești să se întâmple ceva măreț. Până atunci, ar trebui să îți faci timp pentru a te dezvolta pe plan personal. Găsește câteva momente libere pentru a face ceea ce îți place.

HOROSCOP Leu (23 iulie – 22 august)

Poți primi niște sume de bani sub forma unui cadou sau o moștenire și e exact ceea ce aveai nevoie pentru a te scoate din impasul financiar.

HOROSCOP Fecioară (23 august – 21 septembrie)

Deși prioritatea ta sunt banii în această perioadă, nu trebuie să pierzi prea mult timp și energie concentrându-te pe asta, pentru că vor veni și vremuri mai bune. În schimb, acordă o atenție mai mare sănătății tale.

HOROSCOP Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Te implici chiar mai mult decât e cazul în sarcinile de la locul de muncă. Nu scapi de aceste preocupări nici acasă, iar organismul tău poate să devină ușor epuizat. Nu îți neglija prietenii, pentru că ești foarte norocos să ai anumite persoane în viața ta.

HOROSCOP Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu îți stă gândul la muncă. Tânjești după distracție, iubire și aventuri. Nu ar fi bine să îți ascunzi aceste dorințe ci dimpotrivă, să îți urmezi inima și să faci ceea ce îți place.

HOROSCOP Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Vei fi nevoit să găsești o modalitate prin care să îți organizezi programul mai bine pentru că vei avea sarcini în plus, atât la locul de muncă ci și acasă. Familia de asemenea necesită atenția ta și nu ți-ar prinde rău să te preocupe mai mult acest aspect.

HOROSCOP Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

E posibil să fii nevoit să faci niște drumuri. Deși la început nu îți va surâde ideea, vei găsi într-un final beneficiile. Deși simți nevoia să comunici multe lucruri, ți se recomandă să păstrezi tăcerea și să fii mai retras deocamdată.

HOROSCOP Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu stai prea bine din punct de vedere al interacțiunii sociale, așa că cel mai bine ar fi să stai cât mai retras pentru a nu isca niște discuții neplăcute din care nu poți să ieși. Deși nu ai făcut niciun efort special, relațiile parteneriale sunt excelente, așa că ar trebui să te bucuri de asta.

HOROSCOP Pești (19 februarie – 20 martie)

Ajungi ușor în centrul atenției, în sensul bun. Energia ta are puterea de a-i inspira pe toți cei din jur așa că implică-te în orice activitatea care se ivește. Ai mai multă grijă însă la sănătate, pentru că pot apărea probleme neprevăzute.


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.