HOROSCOP 2 septembrie: SCORPIONII își urmează sufletul, PEȘTII sunt în centrul atenției

Berbecii au nevoie de o pauză, iar Scorpionii trebuie să își urmeze sufletul

HOROSCOP Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ai stări foarte diverse astăzi, ba atingi culmile fericirii, ba te simți cu moralul la pământ. În această situație cel mai bine ar fi să stai retras și să te relaxezi pentru a-ți pune ordine în gânduri. Nu trebuie să te străduiești să faci tot ce ți-ai propus, corpul și sufletul tău au nevoie de un repaus.

HOROSCOP Taur (21 aprilie – 21 mai)

O zi care este marcată de timpul petrecut alături de prieteni. S-ar putea ca sfaturile acestora să te deranjeze însă ar trebui să ții cont de ele pentru că ai câteva lucruri de învățat. Deși ascunzi asta foarte bine, în secret visezi la o nouă iubire.

HOROSCOP Gemeni (22 mai – 21 iunie)

FOLLOW ME

E o zi bună să faci câteva schimbări în mediul în care trăiești, poate să îți redecorezi locuința. Te preocupă de asemenea locul tău în societate, mai ales din punct de vedere al carierei. Chiar dacă lucrurile nu par pe placul tău în sfera carierei, nu trebuie să renunți la idealurile tale.

HOROSCOP Rac (22 iunie – 22 iulie)

Simți că rutina a pus stăpânire pe viața ta și îți dorești să se întâmple ceva măreț. Până atunci, ar trebui să îți faci timp pentru a te dezvolta pe plan personal. Găsește câteva momente libere pentru a face ceea ce îți place.

HOROSCOP Leu (23 iulie – 22 august)

Poți primi niște sume de bani sub forma unui cadou sau o moștenire și e exact ceea ce aveai nevoie pentru a te scoate din impasul financiar.

HOROSCOP Fecioară (23 august – 21 septembrie)

Deși prioritatea ta sunt banii în această perioadă, nu trebuie să pierzi prea mult timp și energie concentrându-te pe asta, pentru că vor veni și vremuri mai bune. În schimb, acordă o atenție mai mare sănătății tale.

HOROSCOP Balanță (22 septembrie – 22 octombrie)

Te implici chiar mai mult decât e cazul în sarcinile de la locul de muncă. Nu scapi de aceste preocupări nici acasă, iar organismul tău poate să devină ușor epuizat. Nu îți neglija prietenii, pentru că ești foarte norocos să ai anumite persoane în viața ta.

HOROSCOP Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu îți stă gândul la muncă. Tânjești după distracție, iubire și aventuri. Nu ar fi bine să îți ascunzi aceste dorințe ci dimpotrivă, să îți urmezi inima și să faci ceea ce îți place.

HOROSCOP Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Vei fi nevoit să găsești o modalitate prin care să îți organizezi programul mai bine pentru că vei avea sarcini în plus, atât la locul de muncă ci și acasă. Familia de asemenea necesită atenția ta și nu ți-ar prinde rău să te preocupe mai mult acest aspect.

HOROSCOP Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

E posibil să fii nevoit să faci niște drumuri. Deși la început nu îți va surâde ideea, vei găsi într-un final beneficiile. Deși simți nevoia să comunici multe lucruri, ți se recomandă să păstrezi tăcerea și să fii mai retras deocamdată.

HOROSCOP Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu stai prea bine din punct de vedere al interacțiunii sociale, așa că cel mai bine ar fi să stai cât mai retras pentru a nu isca niște discuții neplăcute din care nu poți să ieși. Deși nu ai făcut niciun efort special, relațiile parteneriale sunt excelente, așa că ar trebui să te bucuri de asta.

HOROSCOP Pești (19 februarie – 20 martie)

Ajungi ușor în centrul atenției, în sensul bun. Energia ta are puterea de a-i inspira pe toți cei din jur așa că implică-te în orice activitatea care se ivește. Ai mai multă grijă însă la sănătate, pentru că pot apărea probleme neprevăzute.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.