Alege ochiul și descoperă-ți personalitatea!

Test de personalitate

Ochii simbolizează claritate, concentrare şi scop. Ochiul de care te simţi atras îţi va spune foarte multe despre personalitatea ta. Alege ochiul de care te simţi cel mai atras şi acesta-ţi va spune câteva lucruri despre tine. Poţi alege mai mult de unul singur, în cazul în care există o atracţie interioară. Regulile îţi permit maxim două alegeri. Începem?

1. În adâncul fiinţei tale eşti o persoană deschisă. Eşti genul de persoană care este dispusă să primească pe oricine în viaţă şi în inima să. Eşti de părere că este mai bine să trăieşti viaţă într-un mod deschis şi să rişti să fii rănit, decât să te închizi în ţine însuţi. Nu le arăţi celor din jurul tău temerile şi nesiguranţele tale. Eşti de părere că problemele tale interioare ar trebui să fie tratate în particular.Încerci să fii “acolo” pentru cei din jurul tău oricând au nevoie de ţine, chiar dacă uneori te deranjează. Modul în care te vindeci este prin ajutorul pe care-l acorzi celorlalţi.

2. În adâncul fiinţei tale este conştient de sine. Eşti genul de persoană care se află mereu în încercarea de a face o impresie bună şi de a face ceea ce trebuie. Eşti de părere că acţiunile tale fac o diferenţa pozitivă în viaţă celorlalţi oameni din jurul tău, indiferent de cât de importante sau nesemnificative sunt acestea. Vezi foarte multă nedreptate în jurul tău, dar preferi să o nu-ţi exteriorizezi sentimentele în legătură cu asta. Încerci să fii cea mai bună persoană de care eşti capabil să fii. Măcar atât să poţi face cu timpul pe care-l ai pe această planetă.

3. În adâncul fiinţei tale te simţi torturat. Eşti genul de persoană care are un trecut foarte zbuciumat şi care continuă să te afecteze şi în prezent. Ai foarte multe gânduri cu privire la greutăţile la care te supune viaţă, pentru ţine este un fel de glumă cosmică bolnavă. Încerci să-ţi găseşti pacea interioară ori de câte ori poţi. Nu le arăţi celor din jurul tău gândurile tale cele mai negre. Înduri foarte mult, dar preferi să ţii aceste sentimente pentru ţine. Cu toate acestea, în anumite perioade ale vieţii, perspectiva ta se schimbă brusc într-una extrem de pozitivă, încât chiar şi tu te întrebi ce se întâmplă. Eşti un expert în a te ridică de jos atunci când cazi.

4. În adâncul fiinţei tale eşti un filosof. Eşti genul de persoană căreia-i place să întoarcă situaţiile şi lecţiile vieţii pe toate părţile. Îţi place să surprinzi semnificaţia profundă a lucrurilor. Adesea te pierzi în propriile gânduri. Eviţi săarăţi lumii cât de nesigur eşti în legătură cu toate aspectele acestei vieţi, dar asta nu te împiedică să fii o persoană plină de încredere în sine. Priveşti viaţă că un puzzle şi îţi place să te joci cu piesele până în momentul în care acestea se potrivesc. Nu vei putea înţelege pe deplin sensul vieţii, dar eşti confortabil în legătură cu asta.

5. In adancul fiintei tale esti un misterios. Esti genul de persoana care nu s-a descoperit complet pe sine insusi, asa ca ureaza-le mult noroc persoanelor care vor incerca sa o faca. Esti plin de contradictii interioare, iar schimbarile de dispozitie isi fac aparitia destul de des. De indata ce te-ai descoperit pe tine insuti, te-ai transformat deja in altcineva. Preferi sa actionezi si sa nu vorbesti prea mult. Inainte de a interveni, preferi sa observi si sa inveti despre oamenii din jurul tau. Atunci cand vorbesti, spui doar lucruri in legatura cu care esti pe deplin sigur.

FOLLOW ME

6. In adancul fiintei tale esti sensibil. Esti genul de persoana care observa totul si nu uita nimic. Esti foarte in contact cu lumea din jurul tau. Simti intr-un mod foarte profund si uneori, chiar si cele mai neinsemnate situatii par sa te afecteze. Poti sa fii facut sa razi foarte usor, dar in aceasi masura poti sa fii facut sa plangi. Nu vrei sa arati lumii din jurul tau sensibilitatea ta interioara. In schimb, le arati celor din jurul tau cat de inteligent esti. Iti este foarte usor sa anticipezi ceea ce urmeaza sa se intample in viata ta. Esti de cele mai multe ori primul care-si da seama ce urmeaza sa se intample.

7. In adancul fiintei tale esti foc. Esti genul de persoana plina de energie si pasionala. Nu este niciodata nimic subtil la tine. Dragostea si ura sunt doua extreme pe care cand le traiesti, le traiesti cu adevarat. Ai o multime de opinii si-ti merge mintea foarte repede. Nu le arati celor din jurul tau cat de nerabdator esti. Ai prea multa energie, iar asta inseamna ca poti sa fii uneori destul de nervos. Jocul pentru tine se joaca pe principiul “totul sau nimic”. Ai parte de momente de drama in propria ta minte mult prea des.

8. In adancul fiintei tale esti excentric. Esti genul de persoana care are interese, credinte si obiceiuri neobisnuite. Ai fost intotdeauna un pic diferit, ceea ce e bine. Nu-ti pasa prea mult despre reguli si obiceiuri. Faci lucrurile in felul tau si te ocupi de consecinte atunci cand apar. Vrei sa arati lumii din jurul tau cine esti cu adevarat. Nu ai nimic de ascus si-i iei in ras pe cei care te judeca. Ai vrea ca toata lumea sa fie mai mult ca tine. Ai parte de foarte multa bucurie in viata ta datorata acestui stil de a fi.

9. In adancul fiintei tale esti intuitiv. Esti genul de persoana care intelege celalte persoana si lumea din jurul sau intr-un mod foarte profund. Eviti sa arati cat de multe cunosti. Poti spune foarte multe despre o persoana dupa tonul vocii sau dupa expresiile fetei. Stii mereu cand esti mintit. Arati lumii din jurul tau atat cat doresti sa arati. Realizezi imediat atunci cand esti manipulat si stii sa manipulezi in cazul in care este necesar. Cu toate acestea, preferi sa nu o faci.

sursa : Dilemma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.