Îți pot schimba întreaga fizionomie, așa că ai grijă ce faci atunci când te pensezi!

Doamnelor, nu este un secret pentru voi faptul că sprâncenele pot schimba întreaga fizionomie, că în funcție de cât de îngrijite sunt, pot înfrumuseța și sublinia anumite trăsături ale feței noastre. Faptul că natura nu te-a înzestrat nu sprâncene perfecte nu este o scuză ca să nu ai o formă impecabilă și să nu înveți mici trucuri prin care să maschezi acest neajuns.

a9c07266d39dd9faf090240a14cc659e-7202676

Iată la ce să fii atentă atunci când dorești să ai un look impecabil:

1. Forma corectă

Cel mai bun sfat este să apelezi la un specialist care să te ajute cu această muncă delicată, să le dea sprâncenelor tale forma corectă. Odată ce cosmeticiana ţi-a dat formă, tu trebuie doar să o respecţi.

2. Pensează-te clasic sau cu ceară

Ideea este să te pensezi singură acasă, noi îţi recomandăm să stai departe de ceară. Obişnuieşte-te să foloseşti doar penseta, pentru că un singur fir luat de unde nu trebuie poate strica totul.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3. Instrumentele necesare

Nu te rezuma la clasică pensetă, asigură-te că ai în trusa o periuţă, o forfecuţă şi un creion. Periuţa te va ajuta să dai forma sprâncenelor, cu forfecuţa poţi tăia tot ce e în plus, iar cu un creion special poţi trasa nişte linii dacă vrei ca pensatul să decurgă mai uşor.

4. Marchează punctele cheie

Înainte să începi să te pensezi, marchează punctele cheie. Sprâncenele trebuie să înceapă în dreptul liniei imaginare care se formează între colţul exterior al gurii, nara şi colţul interior al ochiului. Zona de curbură maximă trebuie să corespundă liniei imaginare care se formează între nară şi iris, iar sprâncenele trebuie să se termină la baza liniei care uneşte nară de colţul exterior al ochiului.

5. Demachiază-te înainte de a te pensa

Foloseşte şi o loţiune tonică, după demachiere. După ce te-ai pensat, evită să aplici cremă, pentru că te poţi irita.

6. Tehnica de pensare

Odată ce ai stabilit punctele cheie, trebuie doar să te înarmezi cu multă răbdare. Nu smulge mai mult fire deodată, ci începe pensatul pe rânduri. Porneşte de la bază şi totodată, din colţul interior al ochiului către cel exterior.

7. Alege cu atenţie oglinda

Cele mai multe femei au tendinţa să aleagă oglinzile care măresc atunci când se pensează. E adevărat, vezi mult mai bine care sunt firele în plus, însă trebuie să fii atentă să nu îţi subţiezi prea mult sprâncenele.

Sper că te-am putut ajuta să dai o formă de vis sprâncenelor tale, înarmează-te cu răbdare mereu când trebuie să repeți această operațiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.