3 ADEVĂRURI despre operația de CEZARIANĂ pe care ar trebui să le știi înainte să judeci

În spatele minunii de a fi mamă stau multe responsablități, eforturi și mari recompense. Din păcate, unele femei au o sarcină mai dificilă și nu pot naște natural. Femeile care au născut prin cezariană ar trebui să-și poarte cu mândrie „semnul fericirii”. Operația de cezariană cere mult curaj și mult putere.

Iată 3 lucruri pe care numai femeile care au trecut printr-o cezariană le cunosc:

1. Înfruntă curajoase consecințele intervenției chirurgicale

S-ar putea crede că cezariana e o procedură comună, dar e, de fapt, considerată una majoră, cu ricuri atât pentru făt, cât și pentru mamă. În plus, e dificil pentru tată sau alți membri să fie în sală în timpul nașterii. Mamele vor fi singure, fără posibilitatea de a primi sprijin și pline de semne de întrebare.

 

2. Nu știu dacă totul e în regulă până nu pleacă din sala de operație

În aceste cazuri, riscurile nu încetează la nașterea copilului. Doctorii trebuie să aștepte să treacă efectul anesteziei până să spună dacă operația a avut success. Mai mult decât atât, în timpul cezarienei mama e conștientă – nu simte durere, dar simte mișcărle din ea. E un sentiment neplăcut, invaziv și poate chiar traumatizant dacă nu ești avertizată dinainte Chiar și așa, femeile înfruntă asta ținând capul sus, fiindcă știu că merită.

FOLLOW ME

3. Trec prin recuperare ca niște adevărate eroine

Când se naște un copil, lumea mamei se învârte în jurul său și ea își îndeplinește sarcinile fără să se plângă. Imaginează-ți cum e să faci totul având dureri. Da, durerile și disconfortul sunt o parte inevitabilă a procesului de recuperare. Indiferent cât de greu e, ele fac totul zâmbind, cu toată dragostea din lume, pentru că știu că bebelușul merită. Pentru asta au venit pe lume – să își facă acea mică extensie a lor fericită.

Felicitări tuturor mamelor care au o cicatrice care nu le permite vreodată să uite prin ce au trecut. Purtați-o cu mândrie!

 

 

Dacă sunteți viitoare mămici sau proaspete mămici și vă confruntați cu problemele pe care le aveam și eu înainte să-mi stabilesc un program și reguli pe care să le urmez, vă aștept să aflați de ce bebelușul tău nu are un somn liniștit și cum să devii o mama odihnită cu un copil fericit!

Ce veți învăța de la acest curs:

Vei învăța cum să hrănești corect bebelușul

Vei ști cum să îl faci să ia în greutate

Vei seta obiceiuri sănătoase pentru copil

Vei ști care este ciclul sănătos de evoluție al bebelușului și cum să îl susții

Vei învăța să crești copii sănătoși și independenți

Vei învăța cum să alimentezi emoțional relația mamă-copil

Vei recunoaște cele mai frecvente greșeli pe care le faci în relația cu copilul tău

Vei primi o listă de produse pe care să le cumperi

Vei învăța când și cum să introduci alimente în diversificare pentru a seta obiceiuri alimentare sănătoase pentru toată viața

Fiecare mămică va primi kit-ul bebelușului fericit, dar și alte surprize și cadouri din partea sponsorilor evenimentului.

0 comentarii pe “3 ADEVĂRURI despre operația de CEZARIANĂ pe care ar trebui să le știi înainte să judeci

  1. Mihalcea Daniela says:

    ❤️Port cu mandrie semnul fericirii-merita din plin efortul de a avea minuni in viata noastra.
    Am doua minuni Alex 19 ani si Printi 6ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.