3 combinații de zodii care sunt FERICITE împreună și 3 care se PREFAC

Mulți oameni visează la o iubirea ca în filme și speră că într-o zi își vor găsi un partener care să se potrivească perfect idealului lor. Sau, există ceilalți oameni care sunt mult mai sceptici în ceea ce privește iubirea și nu le place nici măcar să privească cuplurile fericite.

Indiferent în care categorie te regăsești, mai jos sunt 6 combinații de zodii care chiar sunt fericite împreună și altele care doar se prefac.

Află în care te încadrezi cu partenerul tău.

Combinație fericită: Pești-Pești

Această pereche e caracterizată de loialitate. Femeia Pești, deși emoțională, îi oferă libertate și înțelegere partenerului, pe când bărbatul Pești are întodeauna răbdare cu manifestările emoționale ale nativei.

Se prefac: Berbec – Scorpion

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Problema cuplului Berbec- Scorpion este că amândoi sunt foarte încăpățânați. Astfel, atunci când au o diferență de opinie, aceasta este rezolvată doar la suprafață, pentru că niciunul nu este dispus să accepte în întregime părerea celuilalt sau să recunoască că a greșit. În plus, amândoi sunt foarte direcți, contând prea puțin dacă se rănesc unul pe celălalt cu numite cuvinte.

Agresivitatea pasivă caracterizează această pereche. Evitarea problemelor este la ordinea zilei, iar certurile pot izbucni din cele mai mici detalii.

Combinație fericită: Taur–Rac

Taurul caută stabilitate și nu o găsește nicăieri mai mult decât ar găsi-o lângă familistul Rac. Într-adevăr, Taurul are un temperament vulcanic, și acționează deseori impulsiv, însă nativul Rac știe întotdeauna cum să îl calmeze.

Se prefac: Balanță – Capricorn

Balanța este foarte sociabilă și îi place să comunice. Nativul Capricorn este însă, exact opusul. Comunicarea nu este punctul său forte, ba chiar o evită și se simte foarte inconfortabil atunci când trebuie să interacționeze cu alți oameni. Pur și simplu,ei nu au aceeași perspectivă asupra vieții și trebuie să facă mereu compromisuri pentru a fi împreună. Atunci când Balanța își dorește să iasă în oraș sau să facă o schimbare, este totdeauna trasă înapoi de nativul Capricorn.

Combinație fericită: Vărsător – Pești

Baza acestei perechi este loialitatea și empatia. Față de nativul Pești, un Vărsător poate fi uneori introvertit dar partenerul tău va știi să îl înțeleagă și să îi ofere libertatea de care are nevoie. Vărsătorul, în schimb, nu renunță ușor, așa că va fi acolo pentru nativul Pești în orice situație și va face tot posibilul ca relația să meargă.

Se prefac: Leu – Săgetător

Leul tinde să domine pe oricine din jurul său și își dorește să simtă că deține controlul. Săgetătorul este o fire libertină, așa că va fi greu pentru un nativ Leu să simtă că are control asupra relației lor. Leul nu prea înțelege conceptul de libertate, așa că îi va fi greu să îi înțeleagă dorințele partenerului Săgetător.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.