3 LUCRURI de care orice BĂRBAT are nevoie într-o RELAȚIE

Relațiile se referă la compromisuri și înțelegere. Acestea sunt de o importanță vitală și dacă nu știi cum să o le aplici vei avea probleme în relație! Nu vă veți înțelege unul pe altul. Nu înțelegi cum se simte persoana de lână tine, astfel încât nu reușești să reacționezi în mod corespunzător și apar multe neînțelegeri care vor fi urmate de conflicte.

Adevărul este că femeile nu sunt singurele persoane într-o relație care au nevoie de iubire și atenție. Bărbații au și ei nevoie de asta, la fel, dacă nu mai mult, dar problema cu ei este că ei nu sunt expresivi. Deci, pentru femei, există multe lucruri pe care nu le cunosc despre bărbatul lor după câteva luni într-o relație!

În fiecare relație, ar trebui să încerci să satisfaci un set de nevoi pentru a avea șanse mai mari de succes. Uneori pretinzi că știi ceea ce își dorește cel de lângă tine și că tu îi îndeplinești deja toate nevoile, dar fe multe ori nu este așa. Iată 3 lucruri de care bărbații au nevoie dar despre care nu vorbesc:

1. Apreciere

La un moment dat în viața ta, ți-ai dat seama că bărbații au un orgoliu fragil. Acest lucru îi face vulnerabili la câteva cuvinte de apreciere. Îți recomandăm să folosești cuvintele de apreciere cum ar fi îți mulțumesc când face ceva pentru tine, chiar și pentru cele mai mici lucruri. Trebuie să-ți exprimi aprecierea în orice moment când partenerul face ceva pentru tine, pe lână faptul că el se va șimți mai bine și va fi armonie în relație, va face acel lucru mai des.

Pe de altă parte, expresia iubirii este la fel de importantă . De la o îmbrățișare la multe sărutări. Dorința de a atinge o altă ființă umană este o necesitate de bază, la fel cum căldura unei îmbrățișări este ceva care aduce confort. Dacă partenerul tău este neliniștit, arată-ți afecțiunea prin manifestări fizice și vei vedea imediat o schimbare pe chipul lui.

FOLLOW ME

2. Mai mult vizual

Imaginația bărbaților este deosebită și, în loc să asculte sau să citească povești, ei sunt mai receptivi la stimuli vizuali. Asta inseamna că au tendința de a avea atenția distrasă rapid când văd ceva ce vor. Dacă asta ești tu, acele șanse ca el să-ți observe frumusețea și să se gândească la tine sunt mari. De fapt, procesul de seducție începe de când cei doi se uită la ochi și nu când încep o conversație.

3. Mai puțin emoționali

Exprimarea sentimentelor, din punct de vedere masculin, este o sarcină dificilă pentru mulți. În cele mai multe cazuri, ei nu știu cum să o facă și, prin urmare, se tem să spună ceea ce simt de fapt. Putem rezuma că inteligența emoțională a bărbaților funcționează foarte diferit decât a femeilor, deci trebuie să fii conștientă de acest fapt tot timpul, de vreme ce poate avea trăiri intense înăuntru său și tu să nu îți dai seama.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.