3 motive pentru a te opri din a purta un elastic pentru păr pe încheietura mâinii

Este posibil să fi auzit că purtarea elasticului de păr pe încheietura mâinii este dăunător pentru sănătatea ta. Nu este doar o poveste inventată, ci este o realitate care trebuie luată în serios.

1. Poate cauza probleme circulatorii

Când îți pui un elastic de păr pe încheietura mâinii, ciupi vasele de sânge. Acest lucru interferează cu mișcarea normală a sângelui în organism. În consecință, puteți dezvolta sindromul tunelului carpian, care se manifestă prin durere prelungită și amorțeală a degetelor.

2. Poate duce la o infecție care poate pune viața în pericol

O femeie a descoperit o umflătură care părea a fi o mușcătură de păianjen. După ce a ajuns la medic și și i s-a prescris medicamentația, cadrul medical a descoperit că de fapt femeia avea o umflătură provocată de acest accesoriu. A fost supusă unei operații chirurgicale pentru a îndepărta această ”bubă”. Medicii i-au spus că aceasta avusese o infecție cu trei tipuri de bacterii provocată din cauza unui elastic de păr cu sclipici pe care îl purta în mod normal. Acesta a provocat o zgârietură pe încheietură permițând bacteriilor să intre în sângele ei.

3. Îți poate strica look-ul

FOLLOW ME

Da, gusturile nu se discută, însă purtarea unui elastic pe încheietură nu este tocmai elegant. Ar fi mult mai bine să alegeți un ceas sau o brățară.


BONUS: Un mod practic de a stoca o grămadă de elastice

De obicei femeile poartă elasticele de păr la încheieturi, astfel încât să nu le piardă. Acest sfat vă va ajuta să organizați zeci de benzi elastice. Folosiți doar o carabinieră. Este foarte mic și nu ocupă mult spațiu, așa că poți chiar să-l iei cu tine în geantă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.