3 motive să folosești quinoa în produse pentru păr și piele

De câțiva ani, quinoa este cea mai apreciată cereală de nutriționiști. Toate mâncărurile și prăjiturile conțin câteva boabe de quinoa, considerat un superaliment. De curând, specialiștii în frumusețe s-au aliniat trendului și au început să propovăduiască puterile fabuloase ale quinoa pentru păr și piele.

Înainte să dai fuga la farmacie cerând un serum cu quinoa, haide să vedem ce fac mai exact produsele cu quinoa:

  1. Extractul de quinoa are vitaminele A, E, D și F, antioxidanți și proteine care cresc producția de colagen și elastină. Pe scurt – pielea ta va fi hidratată, catifelată și uniformă.
  2. Vitaminele din quinoa ajută la dispariția petelor maronii și reduc hiperpigmentarea, prin scăderea nivelul de melanină, Totodată, hrănesc pielea îmbătrânită.
  3. Proteinele din quinoa repară firele de păr deteriorate și le protejează împotriva acțiunii factorilor externi. Formula hidrolizată folosită la fabricarea și comercializarea produselor de păr pe bază de quinoa hrănesc și stimulează creșterea părului.

quinoa-497210_1280-1024x682-8924806

Sună bine dar nu găsești produse de beauty pe bază de quinoa în apropiere? Testează cereala pe chipul tău cu o mască homemade.

Ingrediente: 170 de grame iaurt natur, ¼ ceașcă de quinoa fierte în lapte de soia, 2 picături de ulei esențial de mimoză și 2 gălbenușuri. Citește modul de preparare aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.