3 SECRETE care te vor ajuta să ai un păr PERFECT

Doamnelor, acest articol este pentru voi! În acest articol  voi împărtăși câteva trucuri ce ajută părul să crească super rapid. Sună bine, nu? Unde mai pui că e și foarte simplu!

Iată ce trebuie să faci:

1. Masaj pentru par

Masajul scalpului îmbunătățește starea de sănătate a părului și stimulează creșterea părului. Uleiurile esențiale, cum ar fi cel de nucă de cocos, de măsline, jojoba sau de argan sunt ideale pentru acest tip de masaj. Ca să acționeze mai bine, ar trebui să încălzești uleiul înainte de a-l aplica pe păr. Poți face asta punând recipientul din care aplici uleiul într-un bol cu apă caldă. NU fierbe uleiul direct! 

Ar trebui să masezi scalpul între 15 și 20 de minute (dacă ai pe cineva drag prin preajmă să te ajute, ar fi minunat). După masaj, lasă uleiul să stea în păr măcar 30 de minute, apoi șamponeaz și aplică balsamul.

Efectuează acest masaj de câte ori speli părul.

FOLLOW ME

2. Mască făcută în casă

Combină 1 cană de ulei de cocos cu 1 linguriță de ulei de ricin. Aplică amestecul pe părul umed sau uscat și lăsă-l să acționeze măcar 30 de minute, apoi spală părul ca de obicei. 

3. Consumă alimente ce au conțiut mare de vitamine benefice părului

Am scris aici un întreg ghid.

Alte trucuri:

  • Încearcă să reduci numărul de spălări. Rezumă-te la a spăla părul de 2-3 ori pe săptămână, pentru a permite uleiurilor naturale pe care le secretă părul tău să își facă treaba. 
  • Aplică un balsam sau o mască după fiecare spălare pentru a hidrata părul.
  • Nu îți usca părul cu prosopul pentru că îl vei face să se rupă mult mai repede.
  • Periază-ți părul înainte de a dormi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.