5 ținute care mă ajută să par mai slabă

Veșnic cea mai mare problemă a mea este că nu sunt atât de slabă pe cât mi-aș dori. Deși greutatea mea a oscilat de-a lungul timpului și am avut perioade în care eram foarte fericită cu felul în care arăt, nu pot spune că m-am încadrat vreodată la categoria „femei slabe”. Am avut însă noroc de o talie îngustă și picioare subțiri și am învățat ce haine mă ajută să par mai slabă.

Pentru că după atâtea luni de stat în casă și învărtit prin bucătărie, urmare de vacanața în Bucovina și weekend-uri la mare, cântarul meu nu a fost prea fericit, am tot spus pe instagram că îmi îmi doresc să slăbesc. Reacția celor mai mulți dintre urmăritori a fost să îmi spună că arăt bine și că nu am nevoie de nicio cură se slăbire, însă, orice ar spune ceilalți, fiecare știe cum se simte mai bine în pielea lui.

Nu pot să spun că sunt complexată de kilogramele în plus, așa cum vă spuneam, am tot găsit tot felul de metode ca prin vestimentația potrivită să le țin oarecum ascunse, însă știu că mai am ceva de lucrat la acest capitol.

Vă invit să descoperiți în video cum am învățat de-a lungul timpului să îmi pun corpul în evidență și la ce accesorii și trucuri apelez.

 

 

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.  

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

1. Să mă urmărești pe INSTAGRAM – Aici răspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc

2. Să te abonezi la canalul meu de YOUTUBE

3. Să dai like paginii mele de FACEBOOK

4. Să te înscrii în grupul MĂMICI ȘI COPII FERICIȚI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.