3 semne zodiacale ale căror relații devin mai puternice în timpul Lunii în cuadratură cu Venus

Cele trei semne zodiacale ale căror relații devin mai puternice în timpul Lunii în cuadratură cu Venus începând cu 17 septembrie 2021 vor vedea schimbări la care nu se așteptau.

Luna în cuadratură cu Venus la un unghi de 45 de grade, creând tensiune și o ciocnire oarecum dinamică a aspectului și a modului în care ne afectează.

Pentru că avem de-a face cu planeta Iubirii și a Frumuseții, ne putem aștepta ca aceste tensiuni să ne influențeze comportamentul în romantism și, destul de interesant, vom vedea cum aceste energii de împingere și tragere ajung să ne avantajeze.

Acestea sunt zilele în care anumite semne zodiacale vor lucra împreună cu partenerii lor pentru a crea un viitor fericit și promițător împreună.

Totul pare a fi plin de speranță și posibil, iar Luna în Capricorn în Piața Venus este tranzitul care va face ca totul să pară că merită.

Acest tranzit are puterea de a ne deschide conștiința, atât în modul în care le vorbim celor dragi, cât și în modul în care îi ascultăm.

FOLLOW ME

Limbajul este esențial aici – dacă spunem ceea ce trebuie, putem influența o schimbare pozitivă. Iar dacă ascultăm – ascultăm cu adevărat, putem găsi ceva minunat și nou în cuvintele celor dragi.

Acesta este un moment excelent pentru a reinventa relația în timp ce rezolvăm probleme vechi.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Acest lucru ar putea fi un potențial schimbător de joc pentru tine și partenerul tău, Rac.

Dacă reușești să profiți de impulsul pozitiv pe care îl oferă Luna în cuadratură cu Venus, ai putea să scapi de orice „subiect” sâcâitor care apare între tine și persoana ta, de mult timp.

Este momentul ca voi doi să vă așezați la masă, în liniște, și să discutați despre asta. Nu „să vă certați” – doar să vorbiți. Acest tranzit te are într-o bulă protectoare – poți spune ce ai în minte fără teama de repercusiuni nefaste.

Vei descoperi că partenerul tău este atât deschis și îți acceptă gândurile, la fel și tu și sentimentele tale față de el. Sunteți gata să acceptați – și să lucrați.

Dacă ceva în relație trebuie ajustat, atunci așa să fie – este ceea ce veți face – împreună.

Energia lui Venus îți permite o intuiție: această relație merită să muncești pentru ea, de asta nu există nicio îndoială.

Rezultatul va fi un succes pur și simplu, dar trebuie să îl vezi ca pe o posibilitate pentru ca succesul să devină real. A crede înseamnă a vedea.

Pești (19 februarie – 10 martie)

Acest Pătrat acționează ca un agent de accelerare în relația voastră. Ca o baghetă magică, îi vei simți efectele în modul în care voi doi comunicați și vă împărtășiți viața împreună.

Iubirea domnește suprem și niciunul dintre voi nu dorește să pună în pericol această strălucire, așa că s-ar putea să vă treziți îmbrățișați un pic mai mult decât de obicei în timp ce purtați împreună conversații profund emoționante.

Frumusețea relației voastre se simte eternă, ca și cum nimic nu vă poate doborî – și aveți dreptate; aveți ceva special.

Tu, Pești, se întâmplă să fii o persoană foarte emotivă – dar ești și foarte empatică și poți simți ce este în neregulă atunci când este ceva în neregulă.

Partenerul tău știe acest lucru despre tine și a ajuns să fie o persoană care își poate exprima propriile sentimente în preajma ta – pentru că, în prezența ta, se simte în siguranță.

Acest tranzit vă va face pe amândoi să vă simțiți extraordinar de siguri unul față de celălalt și amândoi vă veți simți ușurați să împărtășiți tot ceea ce aveți în minte și în inimă.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Acest tranzit are potențialul de a aduce în prim-plan tot ceea ce iubești și adori la relația ta. Vă bucurați de libertățile pe care vi le acordați unul altuia, alături de momentele petrecute acasă, într-o fericire tăcută. Iubiți atât rutina, cât și momentele spontane.

Luna în Capricorn se află în cuadratură cu Venus și are un efect foarte liniștitor asupra romantismului tău particular – îți oferă o nouă apreciere… și respect pentru persoana cu care ești implicat.

Și tu vei simți aceeași cantitate de onoare și respect venind din partea ei – există un echilibru aici de care veți deveni amândoi foarte conștienți și îl veți recunoaște ca fiind ceea ce v-a ținut împreună pe amândoi în tot acest timp.

Povestea voastră de dragoste este genul de idilă care poate dura veacuri întregi, iar voi ați ajuns să știți că acest lucru este posibil doar datorită compromisului și acceptării. Acest tranzit are puterea de a pune în lumină capacitatea pe care o aveți voi doi de a vă lăsa purtați de val și de a onora ceea ce este bun în cadrul parteneriatului vostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.